Corsair Katar Pro kaç CPS yapar?

İmkanım olursa bende zowie düşünüyorum hocam genelde CS:GO oynadığım için.

@xenyvus Kablo sert, skatezler kaymıyor, ağır. Şuanda asla alınmaz Zowie markası.
Bunca CS oyuncusu salak mı hepsi zowie kullanıyor. Kablonunun sertliği gibi şeyler büyük sorunlar değil aşırı hassas stabil bi sensöre sahip olması benim için yeterli.

@xenyvus Evet, salaklar. Onlar sırf sponsor oldukları için kullanıyorlar Zowie´yi. Siz 3360´ta alsanız 3389´da alsanız aradaki farkı hissedemezsiniz.

Minecraft için alacağım ben CPS mouse hızlı bir şekilde tıklamak internette tam anlamını bulamadım.

CPS "clicks per second" demek. "Bloody" markasının mouselarına bak. Drag Click falan her şeyi destekliyor. Bir kere 50 CPS yapmıştım

Minecraft oyuncusuysanız double click yapabilen mouselara bakmalısınız, Katar Pro double click yapabiliyor:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu; elektrik bandı yapıştırırsanız drag click ve düz butterfly click yapabileceğiniz anlamına gelmekte. Ayrıca double click sensör ile ilgili değil, switch ile ilgili.

Bunca CS oyuncusu salak mı hepsi Zowie kullanıyor. Kablonunun sertliği gibi şeyler büyük sorunlar değil aşırı hassas stabil bir sensöre sahip olması benim için yeterli.

Offline'de Memory'li ve yazılım desteği bulunan mouse yasak.
Zowie e-sporcuların çoğuna ücretsiz sağlıyor bu yüzden çoğunda var.
Ben şahsen kullandım 2 farklı Zowie, 2side gayet iyi. Örgü kablo FPS için uygun değil, bunun gayet farkındayım ve Zowie bu konuda en iyi alternatiflerden.
Türkiye'de yazılımsız olarak bulunabilecek nadir Mouse'lerden, heleki kendi sınıfında yok denecek kadar az var.
Sensörler arası fark anlaşılıyor ama 300-400 saat kullanman lazım 2 farklı Mouse'yi.
3325 ile 3327 arasındaki fark bariz belli, 3360 ile 3389 arasındaki Fark'da öyle.

Bütçen varsa çok güzel. Keşke Wireless'ler piyasaya sürülsede alsak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…