Recx and Flex
Hectopat
LS'de de sıkıntı yok bir kullanıcı dandik sensör var diye iddia attı sadece.Prodigy'da sıkıntı yok zaten.
LS'de de sıkıntı yok bir kullanıcı dandik sensör var diye iddia attı sadece.Prodigy'da sıkıntı yok zaten.
Ls'de de sıkıntı yok bir kullanıcı dandik sensör var diye iddia attı sadece.
LS'de de sıkıntı yok bir kullanıcı dandik sensör var diye iddia attı sadece.
Ben Logitech g102 lightsync siparişi veriyorum o zaman logitech olduğundan dolayı daha çok aklıma yattıSıkıntıdan kastım sensör hakkında bilgisizlik yok.
Ben Logitech G102 Lightsync siparişi veriyorum o zaman Logitech olduğundan dolayı daha çok aklıma yattı
Viper Mini'yi satıp beyaz Logitech G203 alasım geldi. Mağazada gerçekten efsane duruyor.Hayırlı olsun ben siyah olanı kullanıyorum pişman oldum beyaz almadım diye çok hoş duruyor.
aha şimdi bende ikisi arasında kaldım beyaz çok leke yapıyo diyorlar o yüzden siyah mantıklı değil miHayırlı olsun ben siyah olanı kullanıyorum pişman oldum beyaz almadım diye çok hoş duruyor.
Takas edebilirizViper Mini'yi satıp beyaz Logitech G203 alasım geldi. Mağazada gerçekten efsane duruyor.
Ne lekesi mutfak mı kurcan masana.aha şimdi bende ikisi arasında kaldım beyaz çok leke yapıyo diyorlar o yüzden siyah mantıklı değil mi
ne bileyim beyazya kir tutmaz mıTakas edebiliriz
Ne lekesi mutfak mı kurcan masana.
hiç takılma yaşamıyorsunuz değil mi 360 dönmeler flick atmalar ani dönüşler ben biraz aimi keskin oynuyorumda. birde aldığınız yerin linkini atar mısınızKatar Pro kullanıyorum ortalama 1 aydır. Orta boyutlarda ellere sahipseniz boyutu tam size göre. Adı geçen sorunlardan hiçbirini yaşamadım. CSGO, Valorant, R6 vb. rekabetçi oyunlarda performansı oldukça iyi. A4 Tech X7 den geçiş yaptım. Oldukça memnunum bence bir kez daha düşünün.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.