emreyesilyurt Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 340 Çözümler 2 8 Mayıs 2021 #41 ZEROX67 dedi: Merhaba hangı fareyi aldınız bende kararsız kaldım Katar Pro ıle Logitech arasında. Genişletmek için tıkla... Katar Pro. Memnunum. Eliniz çok büyük değilse alın.
ZEROX67 dedi: Merhaba hangı fareyi aldınız bende kararsız kaldım Katar Pro ıle Logitech arasında. Genişletmek için tıkla... Katar Pro. Memnunum. Eliniz çok büyük değilse alın.
ZEROX67 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 1.108 Çözümler 3 8 Mayıs 2021 #42 emreyesilyurt dedi: Katar Pro. Memnunum. Eliniz çok büyük değilse alın. Genişletmek için tıkla... Sensörlerini çok hassas diyorlar fareyi kaldırınca imleç gidiyor diyorlar doğru mu? Ben Valorant ve Minecraft için alacağım fareyi.
emreyesilyurt dedi: Katar Pro. Memnunum. Eliniz çok büyük değilse alın. Genişletmek için tıkla... Sensörlerini çok hassas diyorlar fareyi kaldırınca imleç gidiyor diyorlar doğru mu? Ben Valorant ve Minecraft için alacağım fareyi.
emreyesilyurt Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 340 Çözümler 2 8 Mayıs 2021 #43 ZEROX67 dedi: Sensörlerini çok hassas diyorlar fareyi kaldırınca imleç gidiyor diyorlar doğru mu? Ben Valorant ve Minecraft için alacağım fareyi. Genişletmek için tıkla... Sensörü hassas evet ama oyunda sıkıntı olmuyor. Minecraft oynuyorsan Logitech daha iyi diye biliyorum yanlışsam bilen düzeltsin.
ZEROX67 dedi: Sensörlerini çok hassas diyorlar fareyi kaldırınca imleç gidiyor diyorlar doğru mu? Ben Valorant ve Minecraft için alacağım fareyi. Genişletmek için tıkla... Sensörü hassas evet ama oyunda sıkıntı olmuyor. Minecraft oynuyorsan Logitech daha iyi diye biliyorum yanlışsam bilen düzeltsin.
A alanyal7 Kilopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 537 21 Haziran 2021 #44 emreyesilyurt dedi: Sensörü hassas evet ama oyunda sıkıntı olmuyor. Minecraft oynuyorsan Logitech daha iyi diye biliyorum yanlışsam bilen düzeltsin. Genişletmek için tıkla... Hâla memnun musunuz? Koldan düşük sens Valorant oynuyorum kaldırinca fazla hassaslik var mı? Ve mouse çok mu küçük.
emreyesilyurt dedi: Sensörü hassas evet ama oyunda sıkıntı olmuyor. Minecraft oynuyorsan Logitech daha iyi diye biliyorum yanlışsam bilen düzeltsin. Genişletmek için tıkla... Hâla memnun musunuz? Koldan düşük sens Valorant oynuyorum kaldırinca fazla hassaslik var mı? Ve mouse çok mu küçük.
emreyesilyurt Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 340 Çözümler 2 21 Haziran 2021 #45 alanyal7 dedi: Hâla memnun musunuz? Koldan düşük sens Valorant oynuyorum kaldırinca fazla hassaslik var mı? Ve mouse çok mu küçük. Genişletmek için tıkla... Büyük elin varsa alma. Şu an memnunum.
alanyal7 dedi: Hâla memnun musunuz? Koldan düşük sens Valorant oynuyorum kaldırinca fazla hassaslik var mı? Ve mouse çok mu küçük. Genişletmek için tıkla... Büyük elin varsa alma. Şu an memnunum.
A alanyal7 Kilopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 537 21 Haziran 2021 #46 emreyesilyurt dedi: Büyük elin varsa alma. Şu an memnunum. Genişletmek için tıkla... G102ls aldım şu anki mousemin kalıbıyla neredeyse aynı olduğu için. Ne kadar Katar Pro daha iyi olsa da elime oturmadıktan sonra çok bir anlamı yok.
emreyesilyurt dedi: Büyük elin varsa alma. Şu an memnunum. Genişletmek için tıkla... G102ls aldım şu anki mousemin kalıbıyla neredeyse aynı olduğu için. Ne kadar Katar Pro daha iyi olsa da elime oturmadıktan sonra çok bir anlamı yok.