Luser 2 Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 639 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #11 Ardaaa11 dedi: Sensörü iyi olmayabilir fakat çöp demek doğru değil, hala iyi bir ürün. Genişletmek için tıkla... Ben sadece sensörüne çöp dedim bu mouse sadece ışıklandırmaları ile dikkat çektiği için alınıyor bence. Baltiyar dedi: Peki bu ikisi arasından hangisini önerirsiniz. Genişletmek için tıkla... Corsair Katar Pro XT daha iyidir.
Ardaaa11 dedi: Sensörü iyi olmayabilir fakat çöp demek doğru değil, hala iyi bir ürün. Genişletmek için tıkla... Ben sadece sensörüne çöp dedim bu mouse sadece ışıklandırmaları ile dikkat çektiği için alınıyor bence. Baltiyar dedi: Peki bu ikisi arasından hangisini önerirsiniz. Genişletmek için tıkla... Corsair Katar Pro XT daha iyidir.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 3 Nisan 2021 #12 Katar Pro XT Harpoon'u döver, zaten Katar serisi Harpoon'un ruhani devamı. Daha güncel sensör, daha iyi malzeme. G203 görüntüsü oldukça şık, ilgi çekiyor tabii.
Katar Pro XT Harpoon'u döver, zaten Katar serisi Harpoon'un ruhani devamı. Daha güncel sensör, daha iyi malzeme. G203 görüntüsü oldukça şık, ilgi çekiyor tabii.
Luser 2 Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 639 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #13 Ardaaa11 dedi: Katar Pro XT Harpoon'u döver, zaten katar serisi Harpoon'un ruhani devamı. Daha güncel sensör, daha iyi malzeme. G203 görüntüsü oldukça şık, ilgi çekiyor tabii. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle bir de Corsair Katar Pro var eğer bütçeniz yetmez ise bu ürüne de bakabilirsiniz.
Ardaaa11 dedi: Katar Pro XT Harpoon'u döver, zaten katar serisi Harpoon'un ruhani devamı. Daha güncel sensör, daha iyi malzeme. G203 görüntüsü oldukça şık, ilgi çekiyor tabii. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle bir de Corsair Katar Pro var eğer bütçeniz yetmez ise bu ürüne de bakabilirsiniz.