G300S'in ondan pek bir farkı yok.Ben zaten G300s kullanıyorum ama sadece bu konuyu karşılaştırma amaçlı açtım G300s eski bir mouse olabilir ama Katar Pro 150 TL'lik dandik bir mouse birkaç ay sonra geç basma, sol tık ve en sonunda sol tuşun içeri göçme sorunu çıkabiliyor ama bazı arkadaşlar hala bu Katar Pro'yu savunuyorlar onu anlamıyorum leş bir mouse.
Ben zaten G300s kullanıyorum ama sadece bu konuyu karşılaştırma amaçlı açtım G300s eski bir mouse olabilir ama Katar Pro 150 TL'lik dandik bir mouse birkaç ay sonra geç basma, sol tık ve en sonunda sol tuşun içeri göçme sorunu çıkabiliyor ama bazı arkadaşlar hala bu Katar Pro'yu savunuyorlar onu anlamıyorum leş bir mouse.
Boş konuşmayı bırak ıkisi'de aynı fiyatta ve G300s çift tıklama sorunu olan dandik ve eski bir mouse. Kendini teselli etmek için Katar Pro'yu kötülüyorsun sanırım kanıt göster diyorum sorunlu diyorsun sadece, böyle kişilerin forumdan yasaklanması gerekiyor.
Logitech G300S Çift Tıklama Sorunu
Merhaba fareyi alalım yarım yıl kadar oluyor. Son aylarda bir sorun belirmeye başladı. Bu her zaman olmuyor örneğin bir tık yapınca iki tık gibi algılıyor. Ama dediğim gibi her zaman değil. Bazen çok sık oluyor bazen baya aralıklarla ama bu çok can sıkıyor. Lütfen yardım edebilir misiniz?www.technopat.net Logitech G300s Şikayetleri - Şikayetvar
Logitech G300s şikayetleri için tıklayın! Logitech yorumları ve Logitech G300s şikayetleri sikayetvar.com'da!www.sikayetvar.com Logitech G300/G300s sol tıklama tuşunun bozulması! Kronik sorunlu seri | DonanımHaber Forum
Logitech G300 sahibiydim. Sol tıklama tuşu çalışıyor ancak sürükleme yapılamıyor. Sanki parmağınızı çekmişsiniz gibi sadece tıklama yapıyor. Neyse garforum.donanimhaber.com Rehber: G300s niye alınmaz?
Selam. Forumda bolca önerilen ve önerilmiş G300s niye 2021 yılında alınmaz, bunu açıklayacağım. Başlayalım. Teknik özellikler. Logitech G300s, G300 ile birlikte 2011 yılında çıkış yaptı ve G3'ün yerini aldı. Fare 10 yıllık şu an yani. Sadece bu bile almamak için sebep aslında. Farede A3055...www.technopat.net
Boş konuşmayı bırak ıkisi'de aynı fiyatta ve G300s çift tıklama sorunu olan dandik ve eski bir mouse. Kendini teselli etmek için Katar Pro'yu kötülüyorsun sanırım kanıt göster diyorum sorunlu diyorsun sadece, böyle kişilerin forumdan yasaklanması gerekiyor.
Logitech G300S Çift Tıklama Sorunu
Merhaba fareyi alalım yarım yıl kadar oluyor. Son aylarda bir sorun belirmeye başladı. Bu her zaman olmuyor örneğin bir tık yapınca iki tık gibi algılıyor. Ama dediğim gibi her zaman değil. Bazen çok sık oluyor bazen baya aralıklarla ama bu çok can sıkıyor. Lütfen yardım edebilir misiniz?www.technopat.net Logitech G300s Şikayetleri - Şikayetvar
Logitech G300s şikayetleri için tıklayın! Logitech yorumları ve Logitech G300s şikayetleri sikayetvar.com'da!www.sikayetvar.com Logitech G300/G300s sol tıklama tuşunun bozulması! Kronik sorunlu seri | DonanımHaber Forum
Logitech G300 sahibiydim. Sol tıklama tuşu çalışıyor ancak sürükleme yapılamıyor. Sanki parmağınızı çekmişsiniz gibi sadece tıklama yapıyor. Neyse garforum.donanimhaber.com Rehber: G300s niye alınmaz?
Selam. Forumda bolca önerilen ve önerilmiş G300s niye 2021 yılında alınmaz, bunu açıklayacağım. Başlayalım. Teknik özellikler. Logitech G300s, G300 ile birlikte 2011 yılında çıkış yaptı ve G3'ün yerini aldı. Fare 10 yıllık şu an yani. Sadece bu bile almamak için sebep aslında. Farede A3055...www.technopat.net
Doğru diyorsunuz fakat sizde taraflı konuşuyorsunuz. İkiside sorunlu fareler. Onların fiyatına yakın olarak Viper mini veya Deathadder v2 mini alınmalı.
Sonuçta Katar Pro da G300s de kendine has kronik sorunları olan mouseler ama aralarında karşılaştırma yapılırsa G300s hem makro ile yazılımla makro hem de tuş sayısı fazlalığı ile Katar Pro'nun önünde bir fare.(G300s bu zamana kadar çok fazla satış yapmış hatta bundle olarak zamanında çok satılmış bir fare ama şikayet sayısına bakılınca sanki bu çift tıklama sorunu %10'luk bir kesimi etkiliyor gibi.)
Doğru diyorsunuz fakat sizde taraflı konuşuyorsunuz. İkisi de sorunlu fareler. Onların fiyatına yakın olarak Viper Mini veya DeathAdder V2 Mini alınmalı.
Benim önerdiğim moba ile mmorpg de özellikle mmorpgde bu dediğin özellikler önemsiz makro önemli durumda.Sen Duvardan bineğin ile zıplamak için makro kullanmam lazım yada 1 sn içinde 4 tane tuşu spamlaman lazımKatar Pro sensör, boyut, skatez, hissiyat vb. açılardan daha iyi olmasını sadece makrolar etkilemiyor.
Benim şu an taraflı konuşma sebebim G203 alınır mı diye bir konuda Katar Pro ve PulseFire Core önerdim boş boş Katar Pro'yu kötülüyor @yankie , ama kendisi G300S'i savunuyor.
Katar Pro hakkında 2-3 tane şikayet var o kadar da her farede oluyor denk gelmiş olabilir bu bir kronik sorun değil ama G300S'te kronik sorun var, sayamayacak kadar şikayetçi var G300s hakkında.