Corsair Katar Pro vs Logitech G300s

Ben zaten G300s kullanıyorum ama sadece bu konuyu karşılaştırma amaçlı açtım G300s eski bir mouse olabilir ama Katar Pro 150 TL'lik dandik bir mouse birkaç ay sonra geç basma, sol tık ve en sonunda sol tuşun içeri göçme sorunu çıkabiliyor ama bazı arkadaşlar hala bu Katar Pro'yu savunuyorlar onu anlamıyorum leş bir mouse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben zaten G300s kullanıyorum ama sadece bu konuyu karşılaştırma amaçlı açtım G300s eski bir mouse olabilir ama Katar Pro 150 TL'lik dandik bir mouse birkaç ay sonra geç basma, sol tık ve en sonunda sol tuşun içeri göçme sorunu çıkabiliyor ama bazı arkadaşlar hala bu Katar Pro'yu savunuyorlar onu anlamıyorum leş bir mouse.
G300S'in ondan pek bir farkı yok.

Boş konuşmayı bırak ıkisi'de aynı fiyatta ve G300s çift tıklama sorunu olan dandik ve eski bir mouse. Kendini teselli etmek için Katar Pro'yu kötülüyorsun sanırım kanıt göster diyorum sorunlu diyorsun sadece, böyle kişilerin forumdan yasaklanması gerekiyor.

Boş konuşmayı bırak ıkisi'de aynı fiyatta ve G300s çift tıklama sorunu olan dandik ve eski bir mouse. Kendini teselli etmek için Katar Pro'yu kötülüyorsun sanırım kanıt göster diyorum sorunlu diyorsun sadece, böyle kişilerin forumdan yasaklanması gerekiyor.

Sonuçta Katar Pro da G300S de kendine has kronik sorunları olan mouseler ama aralarında karşılaştırma yapılırsa G300S hem makro ile yazılımla makro hemde tuş sayısı fazlalığı ile katar pronun önünde bir fare.(G300S bu zamana kadar çok fazla satış yapmış hatta bundle olarak zamanında çok satılmış bir fare ama şikayet sayısına bakılınca sanki bu çift tıklama sorunu %10 luk bir kesimi etkiliyor gibi.)

Doğru diyorsunuz fakat sizde taraflı konuşuyorsunuz. İkiside sorunlu fareler. Onların fiyatına yakın olarak Viper mini veya Deathadder v2 mini alınmalı.

Doğru diyorsunuz fakat sizde taraflı konuşuyorsunuz. İkiside sorunlu fareler. Onların fiyatına yakın olarak Viper mini veya Deathadder v2 mini alınmalı.

Konumuz bu butçeye göre ne önerirsiniz? olsaydı dediğine katılırdım.Ama arkadaş elindeki fare yerine önerilen fareyi karşılaştırmak için yazmış.
Konuya bu açıdan bakmak lazım.

Bu yazdığın fareler gene moba veya mmorpglerdeki G300S ye yaklaşamaz.Ben Karahan Online oynuyordum orda bana aktif olarak savaşda 4 farklı makro lazım oluyordu.G300s bunu rahat sağlıyordu.

Sonuçta Katar Pro da G300s de kendine has kronik sorunları olan mouseler ama aralarında karşılaştırma yapılırsa G300s hem makro ile yazılımla makro hem de tuş sayısı fazlalığı ile Katar Pro'nun önünde bir fare.(G300s bu zamana kadar çok fazla satış yapmış hatta bundle olarak zamanında çok satılmış bir fare ama şikayet sayısına bakılınca sanki bu çift tıklama sorunu %10'luk bir kesimi etkiliyor gibi.)

Katar Pro sensör, boyut, skatez, hissiyat vb. açılardan daha iyi olmasını sadece makrolar etkilemiyor.

Doğru diyorsunuz fakat sizde taraflı konuşuyorsunuz. İkisi de sorunlu fareler. Onların fiyatına yakın olarak Viper Mini veya DeathAdder V2 Mini alınmalı.

Benim şu an taraflı konuşma sebebim G203 alınır mı diye bir konuda Katar Pro ve PulseFire Core önerdim boş boş Katar Pro'yu kötülüyor @yankie , ama kendisi G300S'i savunuyor.
Katar Pro hakkında 2-3 tane şikayet var o kadar da her farede oluyor denk gelmiş olabilir bu bir kronik sorun değil ama G300S'te kronik sorun var, sayamayacak kadar şikayetçi var G300s hakkında.

Katar Pro sensör, boyut, skatez, hissiyat vb. açılardan daha iyi olmasını sadece makrolar etkilemiyor.

Benim şu an taraflı konuşma sebebim G203 alınır mı diye bir konuda Katar Pro ve PulseFire Core önerdim boş boş Katar Pro'yu kötülüyor @yankie , ama kendisi G300S'i savunuyor.
Katar Pro hakkında 2-3 tane şikayet var o kadar da her farede oluyor denk gelmiş olabilir bu bir kronik sorun değil ama G300S'te kronik sorun var, sayamayacak kadar şikayetçi var G300s hakkında.
Benim önerdiğim moba ile mmorpg de özellikle mmorpgde bu dediğin özellikler önemsiz makro önemli durumda.Sen Duvardan bineğin ile zıplamak için makro kullanmam lazım yada 1 sn içinde 4 tane tuşu spamlaman lazım

Katar pro 2-3 yıllık fare hele piyasada G300S kadar yaşasın.G300S kadar satsın bakalım onla ilgili neler neler duyucaz..Piyasa oranı neki katar pronun g300s in şikayet oranına ulaşsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı