Corsair Link iCUE LX 140mm fan alınır mı?

Daha fazla  
Selamlar, Corsair 6500X kasamın alt kısmına 3X 140mm fan almayı düşünüyorum. Sistemim Corsair ekosistemi olduğu için 3 adet Corsair link iCUE LX140 mm fan almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Veya farklı önerileriniz var mı?

Abi, bence iyi fikir! Corsair fanlar güzel duruyor, performansları da iyi. Ben de Corsair fanları kullanıyorum, memnunum. Fiyatı da uygun. Seninki hangi model bu arada?

Almayı düşündüğüm model LX 140mm modeli.
Kesinlikle uzak dur kronik sorunlu fanlar Ledleri statik şekilde kullanmadığında en yüksek parlaklıkta , opacity düşürdügünde yada farklı ışık geçişlerini kullandığında coil whine ses yapıyorlar. Bunu corsair da teyit etti yeni üniteler gelene kadar uzak durmanı tavsiye ederim. Arctic p140 max yada Phanteks tercih edebilirsin üzmezler

Kesinlikle uzak dur kronik sorunlu fanlar LED'leri statik şekilde kullanmadığında en yüksek parlaklıkta, opacity düşürdügünde ya da farklı ışık geçişlerini kullandığında coil whine ses yapıyorlar. Bunu Corsair da teyit etti yeni üniteler gelene kadar uzak durmanı tavsiye ederim. Arctic P140 Max'ya da Phanteks tercih edebilirsin üzmezler.

Geçen hafta satın aldım 3 adet 140 mm olandan ve kasanın altına montajladım. Şu an herhangi bir sorun görünmüyor?

Bu serinin hepsi sorunlu malesef hocam 6 tane lx120 2 şer set değişime gitti gitti geldi en son verdim iadesini aldım paramı , Arctic yada farklı uygun bir şeyler alacagım bir hevesle alıyoruz burnumuzdan geliyor artık enayi gibi vermem bu firmalara para cidden

Evet geliyor.

Çözümü var mı?
işin kötüsü hadi opacity kısmadık diyelim ya farklı bir varyasyon seçiyorsun işte ne bileyim ledi kısmalı dönmeli falan onda dahi geliyor 40 $ fanlarda kabul edilemez bir sorun temel satış mantıkları herşeyi üzerine kurdukları şey argb ama malesef doğru çalışmıyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı