Corsair LL120 RGB ayarları

Yazılımı indirdim ama fanı görmüyor. Bir yerde ya ben hata yapıyorum ya da 3'lü paket şart.
Anakartta RGB başlığına taktığınıza emin mısınız? Eminseniz şu an fanın ışıkları yanıyor mu?
Anakartta 2 adet RGB giriş yeri bar ikisinide denemdim ama olmuyor.

Eki Görüntüle 432786Eki Görüntüle 432787Eki Görüntüle 432788
Peki siz bu fanı alırken anakartınızın corsair fanları destekleyip desteklemediğine bakmış miydiniz? Bazı anakartlarda corsair için özel başlıklar oluyor diye biliyorum.

Anakartta RGB başlığına taktığınıza emin mısınız? Eminseniz şu an fanın ışıkları yanıyor mu?

Peki siz bu fanı alırken anakartınızın corsair fanları destekleyip desteklemediğine bakmış miydiniz? Bazı anakartlarda corsair için özel başlıklar oluyor diye biliyorum.
Hiç dikkat etmedim. Anakart'ın kablolarına baktım ama ekstra Corsair için bir kablo yok. Sağlık olsun. 3'lü paketi almak şart oldu galiba.

Bu arada Anakartım Asus PRİME X570 PRO yeni anakart rgb fanını görmüyor olması saçma değil mi ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı