Corsair 465X RGB mid-Tower kasa aldım, egzoz fanı içinde, Corsair LL120 RGB ikili renk döngülü 120mm PWM fan satın aldım. Kasada dahili 3 adet LL120 fan çalışıyor. Kontrolcüde 6 adet kart var, boş slota taktığım halde RGB LED'leri çalışmamaktadır.
ICUE yazılımı yukleyin. Lighting setup var, oradan fanları LL120 seçin ve 3 olan fan sayısını, 6 yapın. Eger ki sadece 4 adet kullanacaksaniz, 1>2>3>4 şeklinde sıralayın ve fan adetini 4 yapın.
Dediğiniz gibi yaptım ancak kasada takılı ilk 3 fan çalışıyor diğerinde tepki yok birde 4,5,6 soketlerine çalışanları takıyorum çalışanlarda çalışmıyor , 4 dekini çalışana takıyorum yine çalışmıyor sanırım adresleme yapmışlar gibi
Aynı kasayı ve fanları kullanıyorum. Egzos fanı için aldığım LL120'yi ilk taktığımda rgb çalışmamıştı. Sonra fan kontrolcüden farklı yuvalara taktım çalıştı. Önerim pc çalışırken arka kapağı açın ve fan kontrolcüye takılı fanların yuvalarını değiştirin. Sorun kalmayacak.
Eğer sıralamayı 1>2>3>4>5>6 şeklinde sirayla yapmazsan çalışmaz. Yani sira atlamiyacak. ICUE yüklü ise lighting setup bölümünü atar mısın? Fani da 4 numaralı girişe tak, arada boşluk olmasın.
Resimli anlatiyim Sana, 1>2 dolu bak ışık yanıyor.
Şimdi bir sira atlarsam, fan LED'i sönüyor.
Ya da 1. kanali söker 2>3 yaparsan yine yanmaz.
Anladin mi, yani sırayla bağla ve dediğim gibi iCUE yazılımının, lightin setup bölümünün resmini yükle.