Corsair LL120 RGB fan bağlantısı

Lightning Node Pro kit istiyor bu sonradan aldığım fan ; diğer kasayla takılı gelenler Lightning Node Core bundan dolayı çalışmıyor. Corsair yine yaptı yapacağını

Ben 465x + 3 stok ll120 fan + 3 ayrıca aldığım ll120 fan + kasaya entegre gelen node core ile sorunsuz 1 hafta rgb leri kontrol ettim. Yani ll120 node core uyumlu. Ama ben de bir anda hepsi söndü. Sağolsunlar burada yardım eden arkadaşlarla birlikte sorun sata güç girişi kaynaklı olduğu sonucuna vardık. Bende garantiye yollamak zorunda kaldım. Uzun lafın kısası node core coversız direk çip halinde geliyor. Corsaire yakışmayacak derecede basit ve bozulmaya çok müsait. Bir yerden uyumlu fan bulabilirseniz yanan ilk 3 LL120 FAN takılı haldeyken 4. Rgb portuna yeni fanı takmayı deneyin. Yanarsa sorun egzos fandadır. Yanmazsa sorun node core’dadır. Aynı şekilde arkadaşın dediği gibi 1-2-3 yanan fanlardan 1 ya da 2. Yi söküp mevcut egzos fanı taktığınızda sonraki sıradaki fanda sönüyorsa sorun yine egzos fanınızdadır.
Bu arada anakart modeli nedir? İşlemciye taktım yandı dediğiniz header ın adı nedir?

Son düzenleme:
MSI X570 Gaming Pro Carbon işlemci rgbsi ile kontrol ettim. JRGB1
Aldığım yer ile görüştüm , fanı göndercem yeni fan göndercekler.

Son düzenleme:
kardeşim senden allah razı olsun 2 saatir ugraşıyorum sayende halletim
kardeşim senden allah razı olsun 2 saatir ugraşıyorum sayende halletim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı