Corsair LL140 ve LL120 almaya değer mi?

Makaleler
1
Merhaba, aklımda View 71 TG modeli var. Işıklı güzel görünen sistem yapmak istiyorum. Bu modeli alırsam 4 tane 140mm ve 3 tane de 120mm fana ihtiyacım olacak sizce LL140 ve LL120 modelleri almaya değer mi yoksa fazla mı abartı olur?
LL140_RGB_01_RAINBOW.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Görüntü performanstan öncelikteyse tam senlik ama performans daha öncelikteyse ML120/140 PRO RGB FAN tavsiye ederim.
Kasada radyatörü içeri takabiliyoruz 360mm radyatör takacağım ve üstünde Noctua NF F12 3000 devir fanları olacak o yüzden performansa katkısı yok sadece hava akışını sorunsuz yapsın yeterli. Ses takıntım olmadığı için fanları köklüyorum. Örnek görüntü;
pic10.jpg

Son düzenleme:
4 tane LL140 ile 3 tane LL120 ciddi bütçe demek ama gözüken o ki bütçeniz sınırsız öyleyse alınabilir. Bu arada SP, HD ve LL serisi fanlar da performans olarak gayet iyidir, kasamda 4 tane SP120 var son derece memnunum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı