Corsair M65 vs Steelseries Rival 300

envidyacı

Hectopat
İkisininde fiyatı aynı sayılır. Hangisinin sensörü daha iyidir, hangisinin malzeme kalitesi daha iyidir, hangisi daha uzun süre götürür?

Aradığım özellikler:

1) CS:GO vb oyunlarda sekmeme ve bunny gibi macro ayarları.
2) Ele tam oturması.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin aradığın mouse ne m65 ne de rival 300. Bloody A9'a bakmalısın. Bir kere m65 kesinlikle ele oturan yapıda değil. Daha ziyade claw gripe uygun bir tutuşu var. Rival 300 tutuş olarak dediğin tutuş biçimine sahip ancak makro vs. yok. O dediğin makrolar anca bloody'lerde oluyor. Aralarında palm gripe en uygun olanı da A9.

Cevabınız için teşekkürler. Sanırım amazondan razer deathadder 2013 essential alacağım :)

Bende hem Rival 300 hem de Deathadder var. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Rival 300 ele çok daha iyi oturuyor. CS:GO'yu iki mouselada oynadım ve Rival 300 biraz daha başarılı. Fakat iki mousen da sadece iki adet makrosu bulunuyor bu benim için pek sorun teşkil etmiyor bana yeterli fakat son karar yine sizin.

Bende hem Rival 300 hem de Deathadder var. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Rival 300 ele çok daha iyi oturuyor. CS:GO'yu iki mouselada oynadım ve Rival 300 biraz daha başarılı. Fakat iki mousen da sadece iki adet makrosu bulunuyor bu benim için pek sorun teşkil etmiyor bana yeterli fakat son karar yine sizin.

Peki ne süredir kullanıyorsunuz? Bazıları rival 300'ün üstüyle yanındaki lastikler aşınıyor dedi, ne kadar doğru?

Peki ne süredir kullanıyorsunuz? Bazıları rival 300'ün üstüyle yanındaki lastikler aşınıyor dedi, ne kadar doğru?

Deathadder'ı yaklaşık 2 yıl kullandım. Rival 300 ise 1 hafta önce ulaştı elime. Evet, Rival 300'ün sağ ve sol kauçuklarının aşındığını bende duymuştum. Fakat bu sizin kullanım sürenizle alakalı eğer günde saatlerce kullanacaksanız her kauçuk aşınır. Eğer bütçeniz yeterli ise Razer Mamba Tournament Edition öneririm gerçekten iyi bir mouse.

Deathadder'ı yaklaşık 2 yıl kullandım. Rival 300 ise 1 hafta önce ulaştı elime. Evet, Rival 300'ün sağ ve sol kauçuklarının aşındığını bende duymuştum. Fakat bu sizin kullanım sürenizle alakalı eğer günde saatlerce kullanacaksanız her kauçuk aşınır. Eğer bütçeniz yeterli ise Razer Mamba Tournament Edition öneririm gerçekten iyi bir mouse.

Yardımınız için teşekkürler razer mamba lazer olduğu için direk eledim zaten o kadar bütçede yok. Olsa james donkey 007 alırdım bakır renkli olanından :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı