Corsair M75 Wireless alınır mı?

LyXSxr

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Crucial 16GB Ram DDR4 CL15
Meslek
Otomotiv Tamircisi
Öncelikle forumdakilere selamlar.
Corsair M75 Wireless lightweight RGB almayı düşünüyorum. alınır mı? Veya alternatifleri nelerdir?

Şu an Logitech G305 kullanıyorum üzerindeki malzeme kullanılmaktan kalktı ve artık tereyağı gibi kayıyor mouse elimden ve scroll sıkıntısı var.

Razer DeathAdder V3 alıp iade ettim, iade sebebim mouse geldiğinde elime aldığım gibi kalitesiz hissi verdi, çok hafifti daha doğrusu mouse hafif olduğu için kablonun değdiği sürüklendiği her yeri hissediyordum, o yüzden kablosuz mouse istiyorum.

Edit: Elim büyük parmaklarım uzun.

Son düzenleme:
Bir bütçe düşünmemiştim, 3.5k yeterli mi arttırmalı mıyım? Piyasayı bilmiyorum ve neden alınmaz o para etmiyeceği için mi?
Evet corsair, razer, logitech, asus gibi markalar ederinin cok uzerinde paraya satiyor mouseleri.

Claw tututyorsaniz V8, palm tutuyorsanız V6 alin gecin.

Evet Corsair, Razer, Logitech, ASUS gibi markalar ederinin cok uzerinde paraya satiyor fareleri.

Claw tututyorsaniz v8, palm tutuyorsanız V6 alin gecin.

Eklemeyi unutmuşum şimdi ekledim. 2sene önce palm tutuyordum fakat bu mouse küçük olduğu için clawa geçtim mecburen, elim büyük ve parmaklarım uzun. Hangisini almalıyım?

Eklemeyi unutmuşum şimdi ekledim. 2sene önce palm tutuyordum fakat bu mouse küçük olduğu için clawa geçtim mecburen, elim büyük ve parmaklarım uzun. Hangisini almalıyım?
Buyuk mouse ile palm tutusa gececekseniz tekrardan bunu alın:

8k hz dongle suan stoklarda yok ama geldiginde alabilirsiniz.

Eger clawdan devam edecekseniz V8 alın. Kucuk bir mousedir ama. M3 Pro Max buyuk bir mouse.

Buyuk mouse ile palm tutusa gececekseniz tekrardan bunu alın:

8K Hz dongle şu an stoklarda yok ama geldiginde alabilirsiniz.

Eger clawdan devam edecekseniz V8 alın. Kucuk bir faredir ama. M3 Pro Max buyuk bir mouse.

V6 almaya karar verdim eğer küçük gelirse iade edip M3 Pro Max satın alacağım teşekkürler.

V6 almaya karar verdim eğer küçük gelirse iade edip M3 Pro Max satın alacağım teşekkürler.
Kucuk gelme olasiligi yuksek hocam.

Screenshot_20250422_175227_Chrome.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı