Corsair M75 Wireless alınır mı?

Evet G305 ve V6 neredeyse aynı boyuttaymış ama M3 için dongle stoğa girmezse ne olacak?

Stoğa girecektir. Girmezse bile 1K Hz de kullanirsiniz cok ucuk bir fark yok hatta cogu esporcu bile 1K Hz kullaniyor hala. Ozellikle 8K Hz stabil degil.

Stoğa girecektir. Girmezse bile 1K Hz de kullanirsiniz cok ucuk bir fark yok hatta cogu esporcu bile 1K Hz kullaniyor hala. Ozellikle 8K Hz stabil degil.

Haklısın hocam fakat 4K kullanacağım zaten ama param varken uzun sureli ileride uzmeyecek bir mouse ariyorum 8K alip kenara koysam şu an 3seneye 8K Hz destekleyen oyunlar ciksa yeterlidir bana. M3 kadar büyük olan baska bir alternatifi yok mu bu farede bütçe arttirsam olmaz mı?

Haklısın hocam fakat 4K kullanacağım zaten ama param varken uzun sureli ileride uzmeyecek bir mouse ariyorum 8K alip kenara koysam şu an 3seneye 8K Hz destekleyen oyunlar ciksa yeterlidir bana. M3 kadar büyük olan baska bir alternatifi yok mu bu farede bütçe arttirsam olmaz mı?
@egemebb hocam yardimci olabilir. Mouse konusunda çok genis bilgiye sahip degilim.

Bütçenizin üstünde lamzu maya x var neredeyse onun kadar büyük. içinden de dongle çıkıyor. bütçe arttırırsan alınabilir lamzu maya x.
1745338368246.png

Bütçenizin üstünde Lamzu maya X var neredeyse onun kadar büyük. İçinden de dongle çıkıyor. Bütçe arttırırsan alınabilir Lamzu maya X. Eki Görüntüle 2475606

Superlight 2 yerine tercih edilir mi? Lamzu sadece Wraith da var gordugum kadariyla iade konusunda problem cikarsa diye Amazon'dan Superlight2 almayi dusunurum. Aldigimda eger elime uymazsa veya begenmezsem Wraith tarafının cok kati oldugunu ve iade almayacaklarini soyluyorlar.

Superlight 2 yerine tercih edilir mi? Lamzu sadece Wraith da var gordugum kadariyla iade konusunda problem cikarsa diye Amazon'dan Superlight2 almayi dusunurum. Aldigimda eger elime uymazsa veya begenmezsem Wraith tarafının cok kati oldugunu ve iade almayacaklarini soyluyorlar.

Evet iade almıyorlar. Yakınında bir Teknosa vatan gibi mağazalar var ise oralarda gpx2 var diye biliyorum. Shapeleri Lamzu ile benziyor mağazada deneyip uyup uymadığını kontrol edebilirsin.
Screenshot_2025-04-22-20-21-53-713_com.android.chrome-edit.jpg

Evet iade almıyorlar. Yakınında bir Teknosa vatan gibi mağazalar var ise oralarda gpx2 var diye biliyorum. Shapeleri Lamzu ile benziyor mağazada deneyip uyup uymadığını kontrol edebilirsin.Eki Görüntüle 2475661

Superlight 2 vs lamuza maya X desek sensör vs konusunda hangisi iyi veya daha mantıklı? Çünkü iyi bir para verip önümüzdeki 2yıl mouse hakkında düşünmek istemiyorum.(marka takıntım yok. Eğer öyle gözüktüyse)

Superlight 2 vs lamuza maya X desek sensör vs konusunda hangisi iyi veya daha mantıklı? Çünkü iyi bir para verip önümüzdeki 2yıl mouse hakkında düşünmek istemiyorum.(marka takıntım yok. Eğer öyle gözüktüyse)

Sensör olarak Superlight 2 çok daha verimli. Ancak tek olay o değil. Lamzu maya X alırdım ben.

Sensör olarak Superlight 2 çok daha verimli. Ancak tek olay o değil. Lamzu maya X alırdım ben.

Lamzu maya X seçme sebebiniz nedir anlatmanızı rica ederim merak ettim çünkü. İade olmaması çok göz korkutuyor aslında yoksa üründen şüphem yok. 23Nisan geçsin Vatan'a gidip Superlight 2'ye bakacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı