J Jeatron Centipat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 124 Makaleler 1 Çözümler 1 16 Şubat 2020 #11 CillianMurphy dedi: CrystalDiskMark ile test edebilirsin. Anakartının portu SATA destekliyorsa max 500-599 oluyor. M.2 NVMe ise daha yüksek değerlere ulaşır. Genişletmek için tıkla... BIOS'da böyle bir seçenek var bende. M.2 NVMe Support bu ayar standart olarak açık bende. Sanırım bununla alakalı.
CillianMurphy dedi: CrystalDiskMark ile test edebilirsin. Anakartının portu SATA destekliyorsa max 500-599 oluyor. M.2 NVMe ise daha yüksek değerlere ulaşır. Genişletmek için tıkla... BIOS'da böyle bir seçenek var bende. M.2 NVMe Support bu ayar standart olarak açık bende. Sanırım bununla alakalı.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 16 Şubat 2020 #12 Jeatron dedi: BIOS'da böyle bir seçenek var bende. M.2 NVMe Support bu ayar standart olarak açık bende. Sanırım bununla alakalı. Genişletmek için tıkla... İmzanda ki anakarta sahipsen 2 tane M.2 yuvasına sahipsin. İstediğin değerlere ulaşmıyorsa diğer porta tak.
Jeatron dedi: BIOS'da böyle bir seçenek var bende. M.2 NVMe Support bu ayar standart olarak açık bende. Sanırım bununla alakalı. Genişletmek için tıkla... İmzanda ki anakarta sahipsen 2 tane M.2 yuvasına sahipsin. İstediğin değerlere ulaşmıyorsa diğer porta tak.
J Jeatron Centipat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 124 Makaleler 1 Çözümler 1 16 Şubat 2020 #13 CillianMurphy dedi: İmzanda ki anakarta sahipsen 2 tane M.2 yuvasına sahipsin. İstediğin değerlere ulaşmıyorsa diğer porta tak. Genişletmek için tıkla... Hayır, sahip değilim. Süs için oraya yazdım.
CillianMurphy dedi: İmzanda ki anakarta sahipsen 2 tane M.2 yuvasına sahipsin. İstediğin değerlere ulaşmıyorsa diğer porta tak. Genişletmek için tıkla... Hayır, sahip değilim. Süs için oraya yazdım.
A aliyıldırımz Centipat Katılım 28 Aralık 2019 Mesajlar 56 16 Şubat 2020 #14 CillianMurphy dedi: İmzanda ki anakarta sahipsen 2 tane M.2 yuvasına sahipsin. İstediğin değerlere ulaşmıyorsa diğer porta tak. Genişletmek için tıkla... Sorunu yaşayan kişi o değilki portu değiştirsin.
CillianMurphy dedi: İmzanda ki anakarta sahipsen 2 tane M.2 yuvasına sahipsin. İstediğin değerlere ulaşmıyorsa diğer porta tak. Genişletmek için tıkla... Sorunu yaşayan kişi o değilki portu değiştirsin.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 16 Şubat 2020 #15 aliyıldırımz dedi: Sorunu yaşayan kişi o değilki portu değiştirsin. Genişletmek için tıkla... İlk sayfaya bakarsan onun mesajına cevap verdim . SSD'nin firmware güncellemesini yaptın mı?
aliyıldırımz dedi: Sorunu yaşayan kişi o değilki portu değiştirsin. Genişletmek için tıkla... İlk sayfaya bakarsan onun mesajına cevap verdim . SSD'nin firmware güncellemesini yaptın mı?