Corsair MP600 Core XT vs Crucial P3 Plus

Fazlaca dayaniksiz 600 TBW dayanikliligi var SN580'in. Ayrica tasarimla SSD secmek biraz saçma olmus 😀. WD en iyi SSD ureticilerinden birisi.

O zaman Exceria G2 alıpta gecebilirsiniz.
marka takıntılı gibi bişey bende bu :D eksi hd lerden göre göre onları kaliteisz kalmış aklımda
600 TB garantisi olduğu anlamınamı geliyor bu

Fazlaca dayaniksiz 600 TBW dayanikliligi var SN580'in. Ayrica tasarimla SSD secmek biraz saçma olmus 😀. WD en iyi SSD ureticilerinden birisi.

O zaman Exceria G2 alıpta gecebilirsiniz.
g2 ye baktım gen 3 ün sınırlanıra yaklaşamıyor bile gen 3 ün sınırlarından fazla istiyorum anlatıklarınza göre almam gereken WD SN580 mi biri

Western Digital Blue SN5000 önerdi sence hangisi​

Marka takıntılı gibi bir şey bende bu :D eksi HD'lerden göre göre onları kaliteisz kalmış aklımda
600 TB garantisi olduğu anlamınamı geliyor bu.

G2'ye baktım gen 3'ün sınırlanıra yaklaşamıyor bile gen 3'ün sınırlarından fazla istiyorum anlatıklarınza göre almam gereken WD SN580 mi biri

Western Digital blue SN5000 önerdi sence hangisi​

SN580, SN5000'den daha iyi. SN5000 daha sonra cikti ve okuma yazma hizi az da olsa daha yuksek ama HMB miktari 64MB, SN580 de 200 MB HMB var. Bu yuzden daha iyi bir secenek.

SN580, SN5000'den daha iyi. SN5000 daha sonra cikti ve okuma yazma hizi az da olsa daha yuksek ama HMB miktari 64MB, SN580 de 200 MB HMB var. Bu yuzden daha iyi bir secenek.
hızı gen 3 ünkini geçtikten sonra pek fark etmiyor fakat ömür önemli
1.5 yılda 50 tb yazmışım samsungda ömürlük olur o zaman bu

hızı gen 3 ünkini geçtikten sonra pek fark etmiyor fakat ömür önemli
1.5 yılda 50 tb yazmışım samsungda ömürlük olur o zaman bu

Uzun omur icin ya yuksek HMH onbelleikli yada DRAM li bir ssd bakilmali. Ayriyeten NAND turü ve kontrolcude cok onemli. SN580 en F/P ssd olur sizin icin.

Uzun omur icin ya yuksek HMH onbelleikli yada DRAM li bir ssd bakilmali. Ayriyeten NAND turü ve kontrolcude cok onemli. SN580 en F/P ssd olur sizin icin.
tavsiyeni dinleyerek yarın umarım alıcağım oyun ve video depolamak için kullanıcam fazla yıprancağını düşünmüyorum teşşekürler ♥
bide corsair 3000d alınırmı sence yada alternatif varmıdır

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı