Corsair RAM alınır mı?

Gh0s.T

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Hayalimdeki beyaz kasa sistemi toplamaya başlayacağım ve çoğu parçayı önceden araştırıp seçtim ama RAM konusunda oldukça kararsızım. Birkaç arkadaşım Kingston önerdi ama baktığımda 64 GB DDR5 6000MHz özelliklerinde beyaz model bulamadım. Corsair'de birkaç beyaz model var ama bilgisizliğimden dolayı emin olamıyorum. Varsa Kingston önerir misiniz ya da Corsair güvenilir mi, uzun ömürlü mü?

Merhaba. Hayalimdeki beyaz kasa sistemi toplamaya başlayacağım ve çoğu parçayı önceden araştırıp seçtim ama RAM konusunda oldukça kararsızım. Birkaç arkadaşım Kingston önerdi ama baktığımda 64 GB DDR5 6000MHz özelliklerinde beyaz model bulamadım. Corsair'de birkaç beyaz model var ama bilgisizliğimden dolayı emin olamıyorum. Varsa Kingston önerir misiniz ya da Corsair güvenilir mi, uzun ömürlü mü?
Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz hocam, ben kendi sistemim de beyaz renk Corsair Vengeance 32 GB DDR5 6000MHz RAM kullanıyorum hiçbir problemi yok. Modül olarak da Hynix kullanıyor.

Hocam tamamen algıyla alakalı bir durum. Kingston reklamını iyi yaptığı için bilinçaltına yerleşmiş bir şey bu yüzden arkadaşlarınız kingston diye öneri yapıyorlar. (Hiç üretim hattı videosu izlemiş veya üretimde hangi malzemeleri kullandıklarından haberleri var mı) :) Tabiki yok, sonuç olarak reklamını iyi yapan bir marka olduğu için insanlar öneriyor içinde ne var bilmiyorlar.

Neyse daha fazla uzatmiyim :D Kingstonda iyidir Corsairde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Corsair Dominator Titanium RGB 64 GB (2x32) 6000 MHz CL30
En pahalı Corsair RAM. Full Beyaz bir altı (beyaz olarak) Corsair Vengeance var. Teknik özellikler birebir aynı ama tam beyaz değil yanlarda azıcık grilik var. Önemli midir bilemiyorum. Ama dediğinizi anlamadım. Tekli 64 GB yok. 2x32, 4x16 şeklinde var.

Ayrıca Corsair Amerika menşeili bir markadır. Bu da bilgi olsun.

Corsair Dominator Titanium RGB 64 GB (2x32) 6000 MHz CL30
En pahalı Corsair RAM. Full Beyaz bir altı (beyaz olarak) Corsair Vengeance var. Teknik özellikler birebir aynı ama tam beyaz değil yanlarda azıcık grilik var. Önemli midir bilemiyorum. Ama dediğinizi anlamadım. Tekli 64 GB yok. 2x32, 4x16 şeklinde var.

Teşekkür ederim hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı