Corsair RM 750X güç kaynağından traktör gibi ses çıkıyor

wu tang arisi

Hectopat
Merhabalar.

Yeni ekran kartı ve güç kaynağı aldım. Aldığım güç kaynağı Corsair RM 750X. Dün montajlattım ve kullanmaya başladım herhangi bir sorun yoktu, bugün bilgisayarı açtım ve kasadan rahatsız edici bir traktörümsü ses geliyor. Güç kaynağından geldiğini tahmin ediyorum.

Bu neden olur ve ne yapabilirim?

Merhabalar.

Yeni ekran kartı ve güç kaynağı aldım. Aldığım güç kaynağı Corsair RM 750X. Dün montajlattım ve kullanmaya başladım herhangi bir sorun yoktu, bugün bilgisayarı açtım ve kasadan rahatsız edici bir traktörümsü ses geliyor. Güç kaynağından geldiğini tahmin ediyorum.

Bu neden olur ve ne yapabilirim?
Fan ile alakalı olabilir.

Aynı sorun bende de var kaç kere temizledim. Kasayı açarken fanı bir çubukla durdur emin olursun.

RM750X kolay kolay fan açmaz. Açsa da yeni bir üründen ses geleceğini zannetmiyorum. Tahmin etmek yerine tüm fanları tek tek kontrol ettikten sonra sorunun kaynağına odaklanın.
Baktığımda güç kaynağının fanının zaten açılmadığını gördüm ama ses o taraftan geliyor. Anlamak zor. Bilgisayarcıya götürüp bir baktıracağım en azından teşhis için.
İade ya da garanti talebi gönderin.
Amazon'a yazdım, yollayın iade edelim diyorlar ama sonuçta güç kaynağına ihtiyacım var. 30 gün sürem varmış, bakalım. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı