Corsair RM750 PSU R7 3700X RTX 2070 sistemi besler mi?

Kabloda isimler bulunur tabi Corsair ise PCI-E yazılı olan güç kablosu ekran kartına
CPU yazılı olan kabloda işlemcinin solundaki 8 pinli yuvaya , isimlere dikkat edin.

Kabloda isimler bulunur tabi Corsair ise PCI-E yazılı olan güç kablosu ekran kartına
CPU yazılı olan kabloda işlemcinin solundaki 8 pinli yuvaya , isimlere dikkat edin.
Peki ekran kartının kutusundan çıkan o demirleri de bir yere montajlamam gerekiyor mu? Resmini paylaştım 1. sayfada kaldı

Peki ekran kartının kutusundan çıkan o demirleri de bir yere montajlamam gerekiyor mu? Resmini paylaştım 1. sayfada kaldı
Kartın arkalı önlü resmini atarsanız anlayabilirim ama sanmıyorum montajlanacak bişey değil.

Kartın arkalı önlü resmini atarsanız anlayabilirim ama sanmıyorum montajlanacak bişey değil.
Kart şu an bende değil hocam elime geçince sizinle paylaşacağım. Diğer bir sorum ise bu RM750 için bir arkadaşım dedi ki "bu PSU 750W ile çalışmaz, ihtiyacı kadar o watt ile çalışır dedi emin olamadım doğru mudur nasıldır çalışma prensibi bu PSU'nun?

750 watt maksimum çıkabildiği değerdir.
Örn : İşlemciniz: 90 watt tüketiyor.
Ekran kartınız : 220 watt
SSD Ram anakart fanlar vs : 110 watt diyelim : 90+220+110= 420 watt güç kullanacaktır.
yani 750 watt a kadar yolu var.

Yani parçalar ne kadar güç çekiyorsa o kadarını kullanıyor o zaman. Yani 750W diye sürekli 750 watt ile çalışmıyor sanırım. Teşekkür ederim bilgilendirmelerin için hocam

Yani parçalar ne kadar güç çekiyorsa o kadarını kullanıyor o zaman. Yani 750W diye sürekli 750 watt ile çalışmıyor sanırım. Teşekkür ederim bilgilendirmelerin için hocam
Evet tam olarak öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…