Corsair RM750X Shift 750W PSU 3060 Ti 3600X sistemde sorun çıkarır mı?

delirious

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, belirttiğim güç kaynağının sistemimle uyumluluk problemi yaşama durumu var mı bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Corsair RM750X Shift 750W 80+ Gold Full modüler ATX PSU.
Anakart B450M-A Pro Max (Micro ATX olarak geçiyor)
3060 Ti ve 3600X.
Bu sistem için 750W fazla olduğunu söyleyenler oldu ben biraz daha ileriye dönük olarak düşündüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyumluluk sorunu olmaz ama sıfır mı alacaksın? Çok ucuz bir PSU değil çünkü ve sisteminden yola çıkarsak o bütçeyi daha farklı yerlerde de kullanabilirsin gibi. Mesela bunun yerine Performance GD tarzı bir PSU alıp artan bütçenle de anakartını iyileştirmeni tavsiye ederdim ben.

Merhaba, belirttiğim güç kaynağının sistemimle uyumluluk problemi yaşama durumu var mı bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Uyumluluk problemi soket veya kablo ile alakalı olmaz. Yalnızca, güç soketleri yan tarafta olması sebebiyle dar kasalarda kablolar fazla bükülebilir, Corsair PSU ile kasa yanı arası için 30mm uygundur diyor. Bunun dışında kaliteli modeldir.

Uyumluluk sorunu olmaz ama sıfır mı alacaksın? Çok ucuz bir PSU değil çünkü ve sisteminden yola çıkarsak o bütçeyi daha farklı yerlerde de kullanabilirsin gibi. Mesela bunun yerine Performance GD tarzı bir PSU alıp artan bütçenle de anakartını iyileştirmeni tavsiye ederdim ben.
Evet sıfır alıcam. Doğru söylüyorsunuz daha farklı şekilde kullanılabilir ama şuan ki güç kaynağım aşırı ses çıkarttığı için çekilemez bi hal aldı almışken kalitelisini alayım dedim, kısa bi süre içinde anakartla da ilgilenicem. Çok teşekkürler.
Uyumluluk problemi soket veya kablo ile alakalı olmaz. Yalnızca, güç soketleri yan tarafta olması sebebiyle dar kasalarda kablolar fazla bükülebilir, Corsair PSU ile kasa yanı arası için 30mm uygundur diyor. Bunun dışında kaliteli modeldir.
Anladım. Teşekkür ederim bilgiler için.

Evet yazdığınızı dikkatle okumama rağmen ya idrak edememişim ya da kasama hakim değildim. Mağazadan gidip aldım ve açtım. Ne yazık ki kasama uygun olmadığı gerçeğiyle yüzleştim. İade alacaklarını sanmam, büyük acemilik yaptım. Bana bu güç kaynağına uygun bir kasa önerebilme şansınız var mı acaba?

Son düzenleme:
Hocam anakart iyileştirmesi ne için gereklidir?
Bende de buna benzer bir durum varda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı