Corsair RM850e için hangi güç kablosu kullanılmalı?

SafaRg

Femtopat
Daha fazla  
Geçenlerde arkadaşımın önerisiyle Corsair RM850e güç kaynağı aldım. Fakat kutudan çıkan güç kablosu Türkiye'de kullanılan kablolardan değil ve bunu sonradan öğrendim.

Sizce bu güç kaynağının kendi kablosunu priz dönüştürücüsü ile mi kullanmalıyım? Yoksa Türkiye'de kullanılan kablo tipi güç kablosu mu kullanmalıyım? Bu herhangi bir soruna yol açar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçenlerde arkadaşımın önerisiyle Corsair RM850e güç kaynağı aldım. Fakat kutudan çıkan güç kablosu Türkiye'de kullanılan kablolardan değil ve bunu sonradan öğrendim.

Sizce bu güç kaynağının kendi kablosunu priz dönüştürücüsü ile mi kullanmalıyım? Yoksa Türkiye'de kullanılan kablo tipi güç kablosu mu kullanmalıyım? Bu herhangi bir soruna yol açar mı?

Priz ve psu arasındaki güç Kablosunun farklı olması bir sorun yaratmıyor diye biliyorum, şahsen bende farklı kullanıyorum.
Kaliteli bir marka alsanız yeter.

Asıl kasa içi kabloları farklı markanın olanı takınca yanma gibi sorunlar yaşamış insanlar.

Priz ve PSU arasındaki güç kablosunun farklı olması bir sorun yaratmıyor diye biliyorum, şahsen bende farklı kullanıyorum.
Kaliteli bir marka alsanız yeter.

Asıl kasa içi kabloları farklı markanın olanı takınca yanma gibi sorunlar yaşamış insanlar.

Sorun yaratmıyorsa güzel düzgün bir markadan güç kablosu alırım fakat iç kablolardan dolayı yanma sorunları yaşayanları ilk kez duyuyorum. Bana bu sorunu biraz daha anlatır mısın?

Sorun yaratmıyorsa güzel düzgün bir markadan güç kablosu alırım fakat iç kablolardan dolayı yanma sorunları yaşayanları ilk kez duyuyorum. Bana bu sorunu biraz daha anlatır mısın?
TR için duymadım, yabancı YouTuber'lar dan ve forumdan gördüm. Bir kullanıcı mesela: arıza yüzünden PSU'sunu değişime veriyor ve sökme sırasında kabloları değişmiyor. Yeni PSU takıp, kullanması ile HDD'sini yakmış.

Kısaca A ürünün kablolarını B ürününe takmış.

Ne kadar kesin ve olasılıklıdır bilmem ama böyle bir iddia mevcut, oyüzden dikkat edin derim ne olur ne olmaz. Modüler PSU kullandığınız için söyledim bunu.

O priz kablosunun farklı olması hiçbir sorun teşkil etmiyor. Şahsen komple farklı kullanıyorum, İngiliz veya japon menşeidi sanırım kullandığım.

TR için duymadım, yabancı YouTuber'lardan ve forumdan gördüm. Bir kullanıcı mesela: Arıza yüzünden PSU'sunu değişime veriyor ve sökme sırasında kabloları değişmiyor. Yeni PSU takıp, kullanması ile HDD'sini yakmış.

Kısaca A ürünün kablolarını B ürününe takmış.

Ne kadar kesin ve olasılıklıdır bilmem ama böyle bir iddia mevcut, o yüzden dikkat edin derim ne olur ne olmaz. Modüler PSU kullandığınız için söyledim bunu.

O priz kablosunun farklı olması hiçbir sorun teşkil etmiyor. Şahsen komple farklı kullanıyorum, İngiliz veya Japon menşeidi sanırım kullandığım.

Tamamdır dikkatli olurum. Yardımcı olduğun için teşekkür ederim 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı