Corsair RM850E vs FSP Hydro K Pro HD2-850

Makaleler
2
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Arkadaşlar Corsair RM850e 850W ile FSP Hydro k Pro 850W HD2-850 PSU'ları arasında kalırsanız hangisini alırdınız? Tier List'i bulamadım ama RM850e daha üstün gibi duruyor. Sanırım rakibi zaten FSP Hydro G serisi oluyor.

FSP Hydro k Pro 850W HD2-850 PSU'yu 2800TL maliyetle aldım ve cuma günü elime geldi, kutusunu açmadım çünkü bütün komponentleri henüz toparlayamadım.

Bu Corsair RM850e PSU, Corsair 4000D kasa ile birlikte çok cazip fiyata geliyor. Muhtemelen pazartesi sabah ilk iş FSP'yi iade edip bunu alacağım:

Aslında 4000X kasa daha çok hoşuma gidiyor ama PSU ile birlikte bu nasip galiba. İki PSU'dan da AMD 6900XT beslemelerini bekliyorum. Terleyecekler biraz sanki. 😀

20231202_225938.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu Corsair RM850e PSU, Corsair 4000D kasa ile birlikte çok cazip fiyata geliyor.

Çok daha mantıklı. Direkt bunu yaparsınız.

RM850e daha üstün gibi duruyor. Sanırım rakibi zaten FSP Hydro G serisi oluyor.

RM850e, Hydro K Pro'dan daha üstün ama Hydro G Pro'dan daha alt seviye iç yapı olarak. Performans olarak benzer ürünler.

Çok daha mantıklı. Direkt bunu yaparsınız.

RM850e, Hydro K Pro'dan daha üstün ama Hydro G Pro'dan daha alt seviye iç yapı olarak. Performans olarak benzer ürünler.
Kasa ile birlikte alındığında daha mantıklı oluyor, bu yüzden FSP 'yi iade edeceğim. Modüler olması zaten başlı başına yeterli benim için de, yine de forumda sorup fikirleri alayım dedim, normalde kasanın fansız boş hali 3200 TL olduğu için elim gitmiyordu ama bunun içine bu RM850e PSU 'yu koyup yanına da 3 tane SP120 ve kontolcülerini koymuşlar, fiyatı da 6300 TL olmuş. Yani aslında Kasa+PSU+Fanlar ve kontrolcü şeklinde değerlendirmek lazım bunu. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı