Corsair PSU RM850 850W Gold almaya karar verdim ancak Corsair RM850X ile arasında 500 TL gibi bir fark bulunmakta. Ne gibi bir artısı var? Doğrusu merak ettim.
Japon kapasitörler en belirgin fark. Bana kalırsa aradaki fark 50 TL bile etmez, çünkü RM ve RMX'in genel performansı birbirine çok yakın. Bütçe ve sistem nedir PSU için?
Japon kapasitörler en belirgin fark. Bana kalırsa aradaki fark 50 TL bile etmez, çünkü RM ve RMX'in genel performansı birbirine çok yakın. Bütçe ve sistem nedir PSU için?
En ucuz Adata XPG Core Reactor 750G-BKCEU 750W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Adata XPG Core Reactor 750G-BKCEU 750W Power Supply özelliklerini incele, 6.392,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
XPG CORE REACTOR Corsair RMX serisinin ciddi rakibi. Aralarında ciddi farklar yok. Yüzlerce TL paran cebinde kalır.
En ucuz Adata XPG Core Reactor 750G-BKCEU 750W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Adata XPG Core Reactor 750G-BKCEU 750W Power Supply özelliklerini incele, 6.392,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
XPG CORE REACTOR Corsair RMX serisinin ciddi rakibi. Aralarında ciddi farklar yok. Yüzlerce TL paran cebinde kalır.
Corsair 750W RMx White 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Corsair 750W RMx Serisi 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
RM ile RMx arasında bildiğim kadarıyla 3 fark mevcut, RMx daha iyi fana, tamamiyle Japon kapasitörlere ve kablo içi kapasitörlere sahip (bu, daha iyi ripple değeri için kullanılıyor ama kablolar daha pahalı ve daha sert yapıda oluyor, kablolama için dezavantaj gibi aslında.) Tabii fiyat farkına değer mi? Yukarıda da belirtildiği gibi öyle bariz performans farkları yok.