Corsair şirketinin MP510 modeli üzerinde yaptığı değişiklik!

@kaiser soze dün 500GB modeli 534 TL'den satıldı bu hafta benim gibi siteye mesaj atın CS3030 indirimi bekliyoruz yazın işe yarayabilir.
Keşke takside vade farkı koymasalar. Dün vade farkıyla 570 liraya almaya razı olmuştum ki son anda kaçırdım. Adamların elinde stok var gibi. Koyarlarsa alırım ben de.

Ben anlatıyorum anlatıyorum ama anlamıyorlardı hocam. MP510 alınmaz. MP510'u geçtim Corsair'a ait hiçbir SSD alınmaz. Bu firmalar SSD'leri ile ilgilenmediği gibi ayrıca parçalarını da değiştiriyorlar Adata gibi. SSD alacaksanız net söyleyeyim modelden sonra markaya da dikkat edin. Model tabii ki daha önemli ama o model ile sorun yaşadığınız zaman firma ürünün arkasında duruyor mu ona da dikkat edin. Misal Samsung'un SSD modelleri çok iyi konu müşteri hizmetlerine gelince Samsung maalesef sınıfta kalıyor.
Neyse kısaca MP510 almayın aldırmayın. Alacaklar da bizzat bu konuyu gönderin. Hatta ben de göndereceğim. Rezilsin Corsair!

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı