Corsair SP120 fanların LED'lerini anakarta bağlama

Melkorxx

Hectopat
Herkese merhaba. Black Friday kampanyasi dolayısıyla Corsair SP 120 RGB fan aldım. Üçlü set halinde bir de kontrolcü ile geldi. Kasa içerisindeki diğer fanları anakart üzerinden kontrol ediyorum. Bu fanlar ise daha farklı yapıda RGB girişi var. Kontrolcüye bağlıyorum ama her efekt değiştirmek istediğimde kasanın içini açmak yerine bunları anakarta bağlama ya da kasa üzerindeki bir tuş üzerinden kontrol şansı var mı? Cooler Master MB520 kasa kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
anakartın msi ise şöyle bir video var;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

gerçi bende işe yaramadı

anakartın msi ise şöyle bir video var;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

gerçi bende işe yaramadı

Anakartin faydası sanırsam 2 adet kontrolcü gerekiyor bunu teke düşürmek değil mi? Bu çıkış olmayan anakartlarda led kontrolcü de gerekiyor diye biliyorum. Ayrıca ben MSİ B450 Tomahawk kullanıyorum uyumluysa almayı düşünüyorum fanları fikri olan varmıdır?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı