Corsair Spec 01 [Alındı]

Başarılı ürün ve başarılı inceleme hayırlı olsun diyorum. Ayrıca kaç cm ekran kartı genişliği bırakıldığı konusunda biraz daha ayrıntılı resim atarsan arkadaşlar için yararlı olur.

Merhabalar, konuyu hortlatmış gibi olmasın da . Şimdi ben bu kasadan sipariş verdim ve yarın geliyor.Yorumları okuduğuma göre bu kasanın Hava Sirkülasyonu zayıf olduğu söyleniyor.Kasanın sahibi olarak bunu doğru buluyor musunuz ve kasayı tavsiye ediyor musunuz ?

Kasayı elbette tavsiye ediyorum. Bütçeyi biraz daha yükselterek Spec 02'yide alabilirdiniz. Hava sirkülasyonuna fazla takılmayın. Kasa daha kullanıma hazır değil o yüzden net cevap veremeyeceğim fakat Corsair sizi üzmeyecektir.

Henüz kullanmadığım için ayrıntılı cevap veremiyorum kusura bakmayın.

Artıları;
  • 42 CM ekran kartı yeri. (Yukarıda 40 cm yazmıştım o tahminimdi)
  • Kaliteli malzeme kullanımı.
  • Şık görüntü.

Eksilerine gelecek olursak;
  • Tek fanla gelmesi
  • İşlemci soğutucu takma yeri en fazla 15 cm. (Hyper T4,Hyper 212 EVO) Gibi soğutucular sığmaz.

Eklemek istediğim bir kaç bilgi daha var onlarda bunlar.

Kasaya anakartı taktığımız yer vidalar üstündeydi dikkatimi çekti ayrıca.
Kasanın boyu: 44.7 CM
Yüksekliği:42 CM
Eni: 20 Cm
İşlemci fan yeri:15 cm
En fazla PSU boyutu:23 cm
Kilosu:4.8 KG

Son düzenleyen: Moderatör:
İlginiz için çok teşekkürler,şimdi de şu çelişkiye düştüm , kasa geldiğinde iade edip Corsair 200R mi alsam ?? Sizce 200R Spec/01 den iyi mi ??

Yeni görüyorum, hayırlı olsun güzel inceleme .
Hava sirkülasyonunu yine Corsair'in AF serisi 120mm 2 fan alarak tavana takarsan çok rahat bir şekilde çözmüş olursun.
Corsair genelde üzmez.

Sistemini tamamen toplamış ve montajlamış halini merakla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…