Corsair Spec 01 [Alındı]

Öncelikle hayırlı olsun , bende kasa almadan önce eleyerek son aşamaya Corsair Spec 03 ve Zalman Z11 Plus bırakmıştım . Benim tercihim Zalman oldu . Güle güle kullanın

Kasa elime ulaştı.Önce ki kasamda GTA 5 75 derece görürken, şimdi 50-55 derecelerde .Kasadan çok memnun kaldım, 2 öne , 1 arkaya , 2 de üstte fan taktım, yani toplam 5 tane fan taktım, daha 2 fan takma yeri mevcut.Ancak bir türlü HDD durum ışığını yapamadım. Anakart Asus M5A97 R2.0 , kitapçığına baktım ve doğru yere de taktığıma eminim.Genede durum ışığı çalışmıyor.

Kabloyu ters takmış olabilir misiniz? + ve - lere dikkat ederek tekrar deneyin.

@Silinen üye

Kasayı çok beğendim ve almayı düşünüyorum içine ise şu sistemi koyma düşüncesindeyim

Bir iki sorum var sana hyper t4 gibi fanlar sığmaz demişsin o kadar küçük mü ya kasa ? . 120mm fan sığmayacak kadar :/ .

Gördüğün gibi ben nero 3 almayı düşünüyorum o zaman buda mı sığmaz :/ . Aklımda Zalman Z3 Plus, Zalman R1 ve Corsair vardı ama bu kasa bana çok hoş geliyor nedense almakta istiyorum :/ . Ama fan sığmayacaksa alamam çünkü Oc için 120mm fan bana şart

Ayrıca benim alacağım versionda 2 adet 120mm kasa fanı var tek değil = Corsair Carbide Spec-01

Kısaca şöyle diym 1-Kasa dedikleri kadar küçük mü 120mm bir işlemci fanı bile sığmayacak kadar. 2-Soğutması iyi değil diyorlar ek fanlar almaya gerek var mı ? . 3-İçinde gelen fanlar sesli diyorlar doğrumudur 4- Z3 Plus almadığına pişmanmısın ?

Aynı kasa bende de var. Çok kullanışlı ve güzel bir kasa. 2 tane üst kısımda CD-ROM yeri var. Altta da 4 tane 3.5 harddisk takma yeri var. Ancak 2.5 inç Samsung SSD mi kolayca bu yuvalara takabildim.

Aynı kasa bende de var. Çok kullanışlı ve güzel bir kasa. 2 tane üst kısımda CD-ROM yeri var. Altta da 4 tane 3.5 harddisk takma yeri var. Ancak 2.5 inç Samsung SSD mi kolayca bu yuvalara takabildim.

Senden bir üstte ki yazdıklarıma bakıp cevap vermen mümkün mü acaba ? . Madem kasa sende var az çok bilgin vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…