Corsair Spec 01 [Alındı]

Evet arkadaşlar bugün kasam elime ulaştı ilk fırsatta incelemeye atıldım. :D Öncelikle Corsair Spec 01 duruşu çok şık. Hava akımını fanlarla haledeceğimi umuyorum ki öyle olacak. :) En önemli dikkatimi çeken ekran kartı taktığımız vidalama yeri dışarı tarafta çıkıntılı bir şekilde. Malzeme konusuna gelirsek oldukça başarılı Corsair. :)

Kutu

Fotoğraf0880.jpg

Fotoğraf0882.jpg

Görünüş.
Fotoğraf0883.jpg

Ön.
Fotoğraf0884.jpg

Arka.
Fotoğraf0886.jpg

İç.
Fotoğraf0888.jpg

PSU yeri.
Fotoğraf0889.jpg

Üst.
Fotoğraf0885.jpg

Bahsettiğim ekran kartı vidalama yeri.
Fotoğraf0891.jpg

Fan ve HDD bölümleri.
Fotoğraf0890.jpg

Fotoğraf0894.jpg

Öncelikle hayırlı olsun , bende kasa almadan önce eleyerek son aşamaya Corsair Spec 03 ve Zalman Z11 Plus bırakmıştım . Benim tercihim Zalman oldu . Güle güle kullanın :)

Kasa elime ulaştı.Önce ki kasamda GTA 5 75 derece görürken, şimdi 50-55 derecelerde .Kasadan çok memnun kaldım, 2 öne , 1 arkaya , 2 de üstte fan taktım, yani toplam 5 tane fan taktım, daha 2 fan takma yeri mevcut.Ancak bir türlü HDD durum ışığını yapamadım. Anakart Asus M5A97 R2.0 , kitapçığına baktım ve doğru yere de taktığıma eminim.Genede durum ışığı çalışmıyor.
corsair-carbide-spec-01-red-led.jpg

Kasa elime ulaştı.Önce ki kasamda GTA 5 75 derece görürken, şimdi 50-55 derecelerde .Kasadan çok memnun kaldım, 2 öne , 1 arkaya , 2 de üstte fan taktım, yani toplam 5 tane fan taktım, daha 2 fan takma yeri mevcut.Ancak bir türlü HDD durum ışığını yapamadım. Anakart Asus M5A97 R2.0 , kitapçığına baktım ve doğru yere de taktığıma eminim.Genede durum ışığı çalışmıyor.
Eki Görüntüle 72627
Kabloyu ters takmış olabilir misiniz? + ve - lere dikkat ederek tekrar deneyin.

@Silinen üye

Kasayı çok beğendim ve almayı düşünüyorum içine ise şu sistemi koyma düşüncesindeyim

Bir iki sorum var sana hyper t4 gibi fanlar sığmaz demişsin o kadar küçük mü ya kasa ? . 120mm fan sığmayacak kadar :/ .

Gördüğün gibi ben nero 3 almayı düşünüyorum o zaman buda mı sığmaz :/ . Aklımda Zalman Z3 Plus, Zalman R1 ve Corsair vardı ama bu kasa bana çok hoş geliyor nedense almakta istiyorum :/ . Ama fan sığmayacaksa alamam çünkü Oc için 120mm fan bana şart :D

Ayrıca benim alacağım versionda 2 adet 120mm kasa fanı var tek değil :) = Corsair Carbide Spec-01

Kısaca şöyle diym 1-Kasa dedikleri kadar küçük mü 120mm bir işlemci fanı bile sığmayacak kadar. 2-Soğutması iyi değil diyorlar ek fanlar almaya gerek var mı ? . 3-İçinde gelen fanlar sesli diyorlar doğrumudur :D 4- Z3 Plus almadığına pişmanmısın ?

Aynı kasa bende de var. Çok kullanışlı ve güzel bir kasa. 2 tane üst kısımda CD-ROM yeri var. Altta da 4 tane 3.5 harddisk takma yeri var. Ancak 2.5 inç Samsung SSD mi kolayca bu yuvalara takabildim.

Aynı kasa bende de var. Çok kullanışlı ve güzel bir kasa. 2 tane üst kısımda CD-ROM yeri var. Altta da 4 tane 3.5 harddisk takma yeri var. Ancak 2.5 inç Samsung SSD mi kolayca bu yuvalara takabildim.

Senden bir üstte ki yazdıklarıma bakıp cevap vermen mümkün mü acaba ? . Madem kasa sende var az çok bilgin vardır :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı