Corsair Spec-01 Kasa İçi Soğutma

Sarp10

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar almayı düşündüğüm PC'nin kasası Corsair Spec-01. Itopya üzerinden baktım ve soğutma kısmında sadece 1 fan olduğu yazıyor. Bu egzoz fan harici mi, yoksa egzoz fan olarak mı 1 adet? Her iki durumda da soğutma nasıl olur ayrıca fan almam gerekir mi? Soğutma konusunda pek bilgim yok yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ön tarafta bir adet Kırmızı Ledli fanı bulunmakta. Arka tarafında bir fanı yok . Soğutması fena değil ama lanet olsun o kırmızı ledin orda leş gibi toz birikiyor. Ama tek tıkla elinizle çıkarabiliyorsunuz ön paneli. Rahatça temizlenebiliyor. Kasanın hava sirkülasyonu fena değil. Üst tarafında mazgallar var.

Ben memnunum geçen sene 180tlye sinerji.gen üzerinden aldım.

1 tane fan mevcut. O da önde intake olarak ayarlanmış. 1 tane de egzoz alırsan güzel olur. Ucuza kaçma. Çünkü zamanla ses yapmasını istemezsin. 2 tane şimdilik yeterlidir. İlerleyen dönemlerde pozisyon olarak 1 adet ön içe, 1 adet egzoz dışa, 2 adet üst içe şeklinde pozitif basınçlı bir kurulum yapman taraftarıyım.

1 tane fan mevcut. O da önde intake olarak ayarlanmış. 1 tane de egzoz alırsan güzel olur. Ucuza kaçma. Çünkü zamanla ses yapmasını istemezsin. 2 tane şimdilik yeterlidir. İlerleyen dönemlerde pozisyon olarak 1 adet ön içe, 1 adet egzoz dışa, 2 adet üst içe şeklinde pozitif basınçlı bir kurulum yapman taraftarıyım.
Peki hiç fan almassam sadece kendinden gelenle idare edemez miyim?

Edersin. Ancak bunun testini izlemiştim. Linus tech tips'de Luke yapmıştı. Sanırım tek fanda konfigürasyon sadece egzoz olarak, tek fan intakeden daha etkili oluyor.

Edit: Buyrun
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı