Corsair SPEC-01 kasadan Corsair SPEC-04 kasaya geçilir mi?

geekzebra

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. Halihazırda Corsair SPEC-01 kasaya sahibim ve uzun süredir başka bir kasaya geçmeyi planlıyorum. Bu yüzden araştırma yapmaya başladım ve benim kasamın üst modeli olan Corsair SPEC-04'ü buldum. Şahsen temperli cama sahip olması ve güzel tasarımı beni çok cezbetti. Acaba böyle bir değişiklik yapmak mantıklı mıdır? Yoksa farklı modellere mi yönelmeliyim. Görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

Ne kadara alacaksınız? 600TL ve civarı ise verilmez onu söyleyeyim.
PSU cover yok, fan sayısı ve radyatör desteği az gibi nedenler sıralayabiliriz.

Mesela Corsair 275R Airflow modeli 650TL. Beyaz seçeneği de mevcut ve daha iyi bir kasa. Onu özel tasarıma sahip.

Merhabalar. Halihazırda Corsair SPEC-01 kasaya sahibim ve uzun süredir başka bir kasaya geçmeyi planlıyorum. Bu yüzden araştırma yapmaya başladım ve benim kasamın üst modeli olan Corsair SPEC-04'ü buldum. Şahsen temperli cama sahip olması ve güzel tasarımı beni çok cezbetti. Acaba böyle bir değişiklik yapmak mantıklı mıdır? Yoksa farklı modellere mi yönelmeliyim. Görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

Ekran kartını dik takabilirsiniz Spec 4 kasasında.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı