Corsair Spec-01 vs Xigmatek Frontliner EN8811

CPUKiller

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda Vatan Bilgisayardan 4650 TL'lik bir sistem satın aldım. Parçaları temin ettiklerinde sistemi toplayacaklar. Sistem şu şekilde:
  • Anakart: Asus Plus B350 Prime
  • Islemci: Ryzen 5 1600
  • Ekran Karti: Asus GTX1060 ROG Strix O.C
  • Bellek: Corsair Vengeance 8x2 2400 MHz
  • HDD: WD 1 TB 7200 RPM Blue
  • SSD: Corsair Force LE 550/500
  • Kasa: Xigmatek Frontliner EN8811 600W 80 Plus Bronze (3 fan dahil)
Ben aslında başta Corsair Spec 01 kasa (1 fan dahil) 600W 80 plus almayı düşünüyordum fakat bunu alınca içine 1 fan daha almalıydım ve tasarımı da hiç hoşuma gitmemişti.

Sonra satıcının "İkisinin de sesi 20 dB'nin altındadır." demesi ile Xigmatek'e karar verdim. Çünkü hem tasarımı güzel hem yan camı çok büyük hem de 3 fanı var ve bunda da 80 plus Bronze PSU var. Fakat daha önce Xigmatek'i hiç duymadığım için size danışmak istedim. Daha sistem toplanmadı hala iade şansım var.

Özetle sorum şu: Sizce Corsair Spec 01 ile Xigmatek EN8811 arasında devasa kalite farkı var mıdır? Xigmatek'in tasarımı daha iyi olmasına ve içine dahil 3 fanı olmasına rağmen (Corsair'de 1 fan) yine de Corsair almak gerekli mi?

NOT: Sistemi Vatan Bilgisayar toplayacak. Kablolama işleriyle ben uğraşmayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada Xigmatek'in güç kaynağında 80 plus yokmuş. Bende şuan Spec 01 kasaya 1 fan eklemek veya EN8811 kasaya ek 80 plus PSU almak arasında kaldım.
Var mı tavsiyesi olan ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı