Satılık Corsair SPEC-02 Carbide kasa

Makaleler
9
Fiyat: SATILMIŞTIR.
Sistemi farklı bir kasaya taşıdığım için satıyorum.
Tertemiz bir kasa.
En ufak bir fonksiyonunda dahi sorunu yok. Kozmetik olarak en ufak bir kusuru bile yok.
Üzerindeki stickerlar hiçbir iz, leke veya çizik bırakmadan özenle sökülmüştür.
Köpükleri hariç orijinal kutusu mevcut, kargo ile alımlarda güzelce paketlenip gönderilir. Referans sağlanır.
Bursa içi elden de alabilirsiniz.
İçinde 2 adet Cooler Master marka kasa fanı ile gönderilecektir.

75C4D83E-F12B-4C07-B129-EE4EF5844A3C.jpeg

20A0F6D4-8B1B-4DD3-B2DE-6B60A1F2DA6D.jpeg

147B1AB5-30C6-4217-AD32-F186D115EF08.jpeg

640F6D7E-DEBB-4ACB-BEF1-BC6328757817.jpeg

1AD1DE80-A404-4065-8B0D-7F470B58F46A.jpeg

SİSTEM KURULUYKEN;

60a2443b2513bee4c844ba5734610341.jpg

72388d70a2a2346230475338ee7d408d.jpg

ed89a037042d28b2d9942d0faff1c39c.jpg

Son düzenleme:
0543 242 4021 ulaşınız.
Kusura bakmayın hocam mesajınızı geç dördüm, sizden önce birisi ulaştı dün, mesajınızın saatine göre hareket ediyorum önce o yazdığından dolayı önceliği verdim. Bu gün saat 15:00 gibi geleceğini söylüyor kasa için, olur da gelmez cayarsa WhatsApp'tan ulaşacağım. Her türlü durumda bilgilendiririm sizi. Teşekkürler :)

MasterFox Vega alacağım bende umarım hayırlı geçer alışveriş.
Güzel dileğiniz için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz markayı ilk defa duydum. Yalnız, ucuz kasalardan çok çekmiş biri olarak söylüyorum, yanlış anlamayın, benim kasam olsun olmasın farketmez ama nacizane tavsiyem, 2. el olsa da kaliteli markalara yönelmeniz olur, yok yere baş ağrıtıyorlar diğerleri. Eğer ki içinize sindiyse dediğiniz model o zaman diyecek laf yok elbette. Her türlü durum için şimdiden hayırlı olsun :)

Güzel dileğiniz için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz markayı ilk defa duydum. Yalnız, ucuz kasalardan çok çekmiş biri olarak söylüyorum, yanlış anlamayın, benim kasam olsun olmasın farketmez ama nacizane tavsiyem, 2. el olsa da kaliteli markalara yönelmeniz olur, yok yere baş ağrıtıyorlar diğerleri. Eğer ki içinize sindiyse dediğiniz model o zaman diyecek laf yok elbette. Her türlü durum için şimdiden hayırlı olsun :)
Ne gibi sorun oluyor?

Ne gibi sorun oluyor?

Spesifik olarak bu kasa için değil de bu skaladaki kasalar için genel konuşuyorum;
Bir çoğunun malzeme kalitesi zayıf ve et kalınlığı ince olduğu için özellikle eğilme yamulma, vidalarda atma gibi sıkıntılar çok çıkıyor.
Bi' toz alayım diyerek parçalarla uğraşmaya kalkıyorsunuz kimisini yerinden çıkarırken oturduğu yuvalar kırılıyor.
Özellikle bu gibi ucuz RGB fanların bulunduğu tabiri caizse "ışıklı" kasalarda bu RGB fanlarda çok sorunlar çıkıyor.

Henüz 2 ay önce arkadaşıma sistem toplarken ekran kartının oturacağı vida yuvasını kırdık neredeyse hiçbir güç uygulamamıza rağmen.
Ziptie ile tutturmuştuk en son kartı.

Spesifik olarak bu kasa için değil de bu skaladaki kasalar için genel konuşuyorum;
Bir çoğunun malzeme kalitesi zayıf ve et kalınlığı ince olduğu için özellikle eğilme yamulma, vidalarda atma gibi sıkıntılar çok çıkıyor.
Bi' toz alayım diyerek parçalarla uğraşmaya kalkıyorsunuz kimisini yerinden çıkarırken oturduğu yuvalar kırılıyor.
Özellikle bu gibi ucuz RGB fanların bulunduğu tabiri caizse "ışıklı" kasalarda bu RGB fanlarda çok sorunlar çıkıyor.

Henüz 2 ay önce arkadaşıma sistem toplarken ekran kartının oturacağı vida yuvasını kırdık neredeyse hiçbir güç uygulamamıza rağmen.
Ziptie ile tutturmuştuk en son kartı.
Aynen malesef öyle sorunlar olabiliyor.
Siz yine de satmazsanız yazın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı