Corsair Spec 04 Tahliye Fanı Yok

sergenatalmis

Hectopat
Makaleler
7
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Sosyal Bilgiler Öğretmeni
Merhaba arkadaşlar. Corsair Spec 04 kasa kasa aldım. Kasada tahliye fanı bulunmuyor. Sadece önde bir fan var, onu arkaya takmaya çalıştık ama vida uyumsuz oldu. Arkadaki tahliye fanına uygun vida gelmemiş içinden çıkmadı en azından. Bir süre arkadaki tahliye bölümüne fan takmasam olur mu? Sıkıntı çıkar mı sadece önde fan olması? Nasıl bir yol izlemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç gün test edin eğer oyun oynarken aşırı bir ısınma görürseniz arka tarafa bir adet daha fan alırsınız.

ama arkaya uygun vidayı nerden bulacağım. Zaten 2 tane fan sipariş verdim geliyor ama şimdilik arkaya vida uydurup taktık ama çok sağlam olmadı gibi. Eğer fan dönerken sıkıntı olursa tekrardan öne takacağım.

Tahliye fanı bana kalırsa Corsair Carbide serileri için şart. :)

Evet, ön tarafa uzun ince vida takılabilir fakat arka taraf için kalın vidalardan lazım.

Ben şu fanı önerebilirim,

---

Zaten fan aldığınızı görüyorum, hayırlı olsun. Gelecek fanlar zaten normal vidalarla gelecektir, yani takabileceksiniz.

Kasayla gelen fanı da ilk olduğu yere, öne koyun. Onun da soğutmaya katkısı yadsınamaz keza.

Tahliye fanı bana kalırsa Corsair Carbide serileri için şart. :)

Evet, ön tarafa uzun ince vida takılabilir fakat arka taraf için kalın vidalardan lazım.

Ben şu fanı önerebilirim,

---

Zaten fan aldığınızı görüyorum, hayırlı olsun. Gelecek fanlar zaten normal vidalarla gelecektir, yani takabileceksiniz.

Kasayla gelen fanı da ilk olduğu yere, öne koyun. Onun da soğutmaya katkısı yadsınamaz keza.

bu fan bana biraz pahalı geldi. Segotep HALO 12 aldım yurtdışından bir tanede 140 mm güzel bir fan alırım herhalde.

Herhangi bir fan işinizi görür hocam, benim önerdiğim fiyat/hız/ses olarak epey başarılı bulduğum bir üründü, almamış olma ihtimalinize göre önermiştim. :)

Herkese teşekkürler her şeyi hallettik sadece tek sorun kaldı onun içinde şimdi konu açacağım. Bu konu kilitlenebilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı