Corsair Spec-Alpha vs CM Masterbox 5

RGB modeli Kasım başında gelecek.
Lite 5 600w haftaya vatanda da olacak.
Teknik özellikleri açıklayan detaylı ürün içeriklerimiz bu satış linklerinde mevcut.
CoolerMaster MasterBox Lite 5 80+ 600W USB 3.0 Pencereli MidTower Kasa
Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA
COOLER MASTER MasterBox Lite 5 - RC-MCW-L5S3-KWNA60 - 600W USB 3.0 Pencereli MidTower Kasa
Peki lite olan kasa da soğutma olayı yani hava akışı nasıl? Öndeki 3 tane fan, üst ve alt taraftaki delikten yeterince hava akışı sağlayabiliyor mu?

Son düzenleme:
Spec-Alpha modelini sakın ha sakın tavsiye etmiyorum hocam. Sırf görüntüsü için almayın malzemesi ve kablolama için yeri çok dar. Kendim kullanıyorum ve pişmanım o kadar parayı verdiğim için.

RGB modeli Kasım başında gelecek.
Lite 5 600w haftaya vatanda da olacak.
Teknik özellikleri açıklayan detaylı ürün içeriklerimiz bu satış linklerinde mevcut.
CoolerMaster MasterBox Lite 5 80+ 600W USB 3.0 Pencereli MidTower Kasa
Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA
COOLER MASTER MasterBox Lite 5 - RC-MCW-L5S3-KWNA60 - 600W USB 3.0 Pencereli MidTower Kasa
RGB modelinin fotoğrafları varsa atabilir misiniz?

@Cooler Master Türkiye
Hocam bende CM Watt Lite 600W var, CM MB Lite 5 almak istiyorum. Fakat Nanokatolog ile iletişime geçtim onlar güç kaynaksız veriyor fakat 1 adet fan ile yolluyorlar. Ne yapmamı önerirsiniz. CM Box Lite 5 RGB güç kaynaksız satışa sunulursa onu almayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00