3060 Ti ekran kartım ve B460 Tomahawk anakartım mevcut, bu kasa benim için hem PSU olarak hem de normal olarak yeterli midir? Bulundurduğu PSU kaliteli midir?
3060 Ti ekran kartım ve B460 Tomahawk anakartım mevcut, bu kasa benim için hem PSU olarak hem de normal olarak yeterli midir? Bulundurduğu PSU kaliteli midir?
En ucuz Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 2.023,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Sessiz ve kronik sorunsuz bir psu istemekteyim 650 veya 700w olması benim için yeterlidir. Dış kasalar uzay makinesi gibi olmazsa daha güzel olur mesela. Hava sistemi güzel olsun yeter.