Corsair Spec Delta için RGB Kontrol Kumandası

Kasam Corsair Spec Delta anakartım Gigabyte B450M S2H.
Kasa fanların kontrol ederken her zaman yan kapağı açmak biraz yorucu. Programdan kontrol edilmiyor sadece aç ve kapa var. Onun yerine RGB kontrol kumandası almayı düşünüyorum. Bu cihaz uygun mu ve işimi görür mü? Teşekkürler: ).

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar aynı kasa bende var Gigabyte B450M S2H anakartı almayı düşünüyorum RGB bağlantısı anakartta LED CPU var orayamı bağlanıyor nereye bağlanıyor yerini ben bulamadım göremedim yardımcı olur musunuz ?

Arkadaşlar aynı kasa bende var Gigabyte B450M S2H anakartı almayı düşünüyorum RGB bağlantısı anakartta LED CPU var orayamı bağlanıyor nereye bağlanıyor yerini ben bulamadım göremedim yardımcı olur musunuz ?
Şu an tam ismini hatırlamıyorum ama evet var aynı anakart bende mevcut ben takmıştım zamanında fakat program ile anakart üzerinden sağlıklı kontrol yapılmıyor kontrolcüyü kullanmak senin için daha iyi olur.

Merhabalar Arkadaşlar Bende Msi B550 Mortar Wifi Anakart var Corsair Delta Rgb Kasa Aldim Fakat İçindeki Rgb Baglandısını Aldıgım kişi Sokmus Bilisayarcıya sordum Rgb kumanda Kontrolcusu Almami Söledi Anakartımda giriş Yeri varmi onuda bilmiyorum Ne Yapmam Lazim Yardimci Olurmusunuz ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı