Corsair Spec Delta RGB kontrol etme

Dün kurulum yaptım ben de. Kasanın içinde RGB kontrolcüsü var. 2-3 santimlik bantla sağlamlaştırılmış bir şey. Ona bağlıyorsunuz normalde RGB çoklayıcıdan çıkan kabloyu. Molex girişine benzeyen ama çok daha küçük bir kablo. Anakartta da altta işaretlediğim sarı yere bağlıyorsunuz kabloyu. Dikkat edin biraz meşakkatli giriyor.Eki Görüntüle 441646
Eki Görüntüle 441647

Bu kontrolcüye bağlıyorsunuz o kabloyu. Bağlı olarak gelmiştir muhtemelen. Onu çıkarıp anakarta takacaksınız.
Herkese farklı mı geliyor bilmiyorum ama bende kontrolcü de fan çoklayıcı da çıktı içinden benim sıkıntım: kontrolcüyü çıkartım çünkü anakarttan kontrol etmek istiyorum 4 pin var anakart üzerinde rgb tekleyen kabloda da bir ok var fakat aynı ok anakartta yok yönü nasıl olacak. Bağlantı yapan birisi söyleyebilir mi internette ters takarsan yanar diyenler var. Gigabyte b450m s2h belirtmemiş kılavuzda da. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Herkese farklı mı geliyor bilmiyorum ama bende kontrolcü de fan çoklayıcı da çıktı içinden benim sıkıntım: kontrolcüyü çıkartım çünkü anakarttan kontrol etmek istiyorum 4 pin var anakart üzerinde rgb tekleyen kabloda da bir ok var fakat aynı ok anakartta yok yönü nasıl olacak. Bağlantı yapan birisi söyleyebilir mi internette ters takarsan yanar diyenler var. Gigabyte b450m s2h belirtmemiş kılavuzda da. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Ilk basta tek takmistim bir sorun olmadi. Ok asagida kalacak diye hatirliyorum cok buyuk ihtimalle. Lakin sunu soyleyim anakart uzerinden inanilmaz kisitli kontrole sahipsiniz sadece 4-5 renk arasinda gecebiliyorsunuz statik olarak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı