Corsair Spec Delta Kasa RGB Kontrolü Nasıl Yapılır?

banlamanoluy

Centipat
Battle Bronze sistemini almayı düşünüyorum. Bu kasa hava akışı vesaire güzel diyorlar. İçinde 4 yuvalı RGB kumanda çıkıyormuş. Ben anakarttan yazılım indir işte ne bileyim yuvayı anakarta tak falan uğraşmayacağım. Kasa camını açıp içinde fan parlaklığını hızını her şeyi maksimuma çekip bırakacağım. Aklımdaki düşünce olur değil mi? Yardım ederseniz sevinirim.

İsterseniz kasanın kendisinde renk mod ve hız ayarlayabildiğiniz kumandadan ayar yaparsınız isterseniz anakarta bağlar yazılım indirir oradan ayarlarını yaparsınız, fark etmez.
Sendede aynı kasa var demek :) Yazılım felan uğraşmam ya. Bir şey soracağım. Fan parlaklığını felan arttırabiliyoruz dimi ? Hızını vesaire.
Sendede aynı kasa var demek :) Yazılım felan uğraşmam ya. Bir şey soracağım. Fan parlaklığını felan arttırabiliyoruz dimi ? Hızını vesaire.
Benim ayarlarım mesela renkler değişir sürekli fan hızı çok hızlı değil orta ve parlaklık ultra.

Aynı kasayla alakalı ben de bişey merak ediyorum. 3 RGB'yi de 3 farklı renkte efektte vs ayarlama imkanımız var mı ? (Olmaz herhalde ama yine de soruyum)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı