Corsair Spec Delta kasada RGB kontrolcü kablosu anakarta yetişmiyor

SandraHoligan

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
Z590 GAMING X
Hepinize selam. Corsair Spec Delta kasaya sahibim ve RGB kontrolcüsündeki kabloyu anakarttaki LED girişine takmak için çıkarttım fakat kablo anakartdaki LED girişine uzanmıyor. Ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Araya kablo ekle en basitinden. Başka bir şey varsa elinde aynı kablo kalınlığına sahip ve kullanmıyorsan oradan kes kabloyu. Kontrolcü kablonu da çok diplerden olmadığı sürece kesip, uçlarını açıp uzatmada kullanacağın kabloyu araya ekleyebilirsin. Güzelce d elektrik bandı atarsın. Benim kasa içi Custom ARGB ledleri ben hep öyle döşedim. Ama tabi kablon 3 pin RGB gibi kablolardansa. USB portuna takılan kabloysa eğer hiç böyle işlere girişme. Ve de bu elektrik tesisatı işlerden anlamıyorsan.

Araya kablo ekle en basitinden. Başka bir şey varsa elinde aynı kablo kalınlığına sahip ve kullanmıyorsan oradan kes kabloyu. Kontrolcü kablonu da çok diplerden olmadığı sürece kesip, uçlarını açıp uzatmada kullanacağın kabloyu araya ekleyebilirsin. Güzelce D elektrik bandı atarsın. Benim kasa içi Custom ARGB LED'leri ben hep öyle döşedim. Ama tabii kablon 3 pin RGB gibi kablolardansa. USB portuna takılan kabloysa eğer hiç böyle işlere girişme. Ve de bu elektrik tesisatı işlerden anlamıyorsan.

Evet başkan elektrik tesisatı işlerinden anlamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı