Corsair Spec Delta RGB fan çoklayıcıyı hangi girişe takmalıyım?

mastertheyoda

Hectopat
Daha fazla  
Elimde 4 fanlı Corsair Spec Delta RGB model kasa ve CPU fan hariç 3 fan girişli (sys1, sys2, pump) bir anakart var. Fan çoklayıcı alacağım ama SYS_FAN1 girişine mi yoksa PUMP_FAN1 girişine mi takmalıyım bilemedim. Arka fanı pump girişine takıp öndeki fanlardan birini sys2 girişine diğerlerinei ise sys1 girişine bağladığım. Çoklayıcıya takmayı düşünüyorum. Sizce uygun mudur?

Ürün linki:

4 Port Fan Çoklayıcı Y PWM 4353p Splitter 4 pin CPU 12v Switch Po Fiyatları ve Özellikleri

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, çoklayıcı ile PUMP FAN girişini kullanmaya gerek yok. SYS FAN kullanabilirsiniz. Çoklayıcı olarak bunu tavsiye ederim. Molex ile güç alır ve anakart üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Elimde 4 fanlı Corsair Spec Delta RGB model kasa ve CPU fan hariç 3 fan girişli (sys1, sys2, pump) bir anakart var. Fan çoklayıcı alacağım ama SYS_FAN1 girişine mi yoksa PUMP_FAN1 girişine mi takmalıyım bilemedim. Arka fanı pump girişine takıp öndeki fanlardan birini sys2 girişine diğerlerinei ise sys1 girişine bağladığım. Çoklayıcıya takmayı düşünüyorum. Sizce uygun mudur?

Ürün linki:

4 Port Fan Çoklayıcı Y PWM 4353p Splitter 4 pin CPU 12v Switch Po Fiyatları ve Özellikleri
Sys_Fan 1 e tak sıvı soğutman olduğunda pump a takarsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı