UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 22 Ağustos 2020 #1 Merhaba, yakın zamanda Spec Delta RGB almayı düşünüyorum. Ek kontrolcüye gerek kalmadan RGB Fusion 2.0 üzerinden fanları kontrol edebilmem mümkün mü?
Merhaba, yakın zamanda Spec Delta RGB almayı düşünüyorum. Ek kontrolcüye gerek kalmadan RGB Fusion 2.0 üzerinden fanları kontrol edebilmem mümkün mü?
Çözüm K K kerb 22 Ağustos 2020 Anakartınız Gigabyte B450 Aorus Elite ise kullanabilirsiniz. Zaten kasanın içinden de kontrolcü çıkıyor.
Anakartınız Gigabyte B450 Aorus Elite ise kullanabilirsiniz. Zaten kasanın içinden de kontrolcü çıkıyor.
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 22 Ağustos 2020 #2 Anakartınız Gigabyte B450 Aorus Elite ise kullanabilirsiniz. Zaten kasanın içinden de kontrolcü çıkıyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Anakartınız Gigabyte B450 Aorus Elite ise kullanabilirsiniz. Zaten kasanın içinden de kontrolcü çıkıyor.
haktanugur3 Kilopat Katılım 9 Ekim 2018 Mesajlar 463 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2020 #3 kerb dedi: Anakartınız imzanızdaki ise kullanabilirsiniz. Zaten kasanın içinden de kontrolcü çıkıyor. Genişletmek için tıkla... AuraSync veya Mystic Light için de geçerli mi? Artı 0 Eksi
kerb dedi: Anakartınız imzanızdaki ise kullanabilirsiniz. Zaten kasanın içinden de kontrolcü çıkıyor. Genişletmek için tıkla... AuraSync veya Mystic Light için de geçerli mi?
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 22 Ağustos 2020 #4 haktanugur3 dedi: AuraSync veya Mystic Light için de geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Anakarta bağlı. Anakartın ARGB desteği yoksa hiçbir kasada Rainbow yapamazsınız. Statik tek renk yapabilirsiniz ama normal LED girişi var ise. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2020 Artı 0 Eksi
haktanugur3 dedi: AuraSync veya Mystic Light için de geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Anakarta bağlı. Anakartın ARGB desteği yoksa hiçbir kasada Rainbow yapamazsınız. Statik tek renk yapabilirsiniz ama normal LED girişi var ise.
KuoNN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 22 Ağustos 2020 #5 Fanlardan uzanan RGB kablosunu anakarta takarsanız evet, mümkün. Artı 0 Eksi
KS KS UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 22 Ağustos 2020 #6 Herkese teşekkürler. Anakartımda RGB desteği var, direkt anakarta takacağım. Kumanda ile kontrol etmek istemiyorum açıkçası. Artı 0 Eksi
Herkese teşekkürler. Anakartımda RGB desteği var, direkt anakarta takacağım. Kumanda ile kontrol etmek istemiyorum açıkçası.