firee Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Şubat 2020 #1 Bu kasada bulunan fanların modeli nedir? Diğerleriyle uyumlu olsun diye satın alacağım. Biraz baktım ama Corsair'in bir sürü RGB fanı var. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2020
Bu kasada bulunan fanların modeli nedir? Diğerleriyle uyumlu olsun diye satın alacağım. Biraz baktım ama Corsair'in bir sürü RGB fanı var.
O ozkanfe Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 116 25 Şubat 2020 #2 bu kasaya özel üretilmiş dk 8:30 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
bu kasaya özel üretilmiş dk 8:30 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
emirimer Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimar 25 Şubat 2020 #3 Kasanın üzerinde gelen fan a ait linki veriyorum. Ancak yurt içinde satışı var mı bulamadım ben. Carbide SPEC-DELTA RGB +12V RGB Fan, 120mm, 1300 RPM www.corsair.com Artı 0 Eksi
Kasanın üzerinde gelen fan a ait linki veriyorum. Ancak yurt içinde satışı var mı bulamadım ben. Carbide SPEC-DELTA RGB +12V RGB Fan, 120mm, 1300 RPM www.corsair.com
EnisKekech Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 927 Çözümler 1 Yer Kocaeli/Çayırova Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #4 Aradan 1 yıl geçmiş ama yine de arayıp da bulmayanlar için link bırakıyorum buraya. Corsair Spec-Delta RGB 120mm RGB Kasa Fanı Artı 0 Eksi
Aradan 1 yıl geçmiş ama yine de arayıp da bulmayanlar için link bırakıyorum buraya. Corsair Spec-Delta RGB 120mm RGB Kasa Fanı