Corsair Spec Delta RGB kontrol etme

BirkanC16

Kilopat
Daha fazla  
Geldiğinde ayarları kurulumu falan yaptım sadece kırmızı yanıyor. Anakartım destekliyor, Gigabyte'ın uygulamasını indirdim yine yapamadım gözükmüyor orada. RGB kablosu ne oluyor tam bilmiyorum ama takılı sanırım bayağı renkli kablolar var o olmalı takılı nasıl yapabilirim yardım eder misiniz? Hazır geldiği için kablolarda takılmayan olabilir fazla anlamıyorum.

Geldiğinde ayarları kurulumu falan yaptım sadece kırmızı yanıyor. Anakartım destekliyor, Gigabyte'ın uygulamasını indirdim yine yapamadım gözükmüyor orada. RGB kablosu ne oluyor tam bilmiyorum ama takılı sanırım bayağı renkli kablolar var o olmalı takılı nasıl yapabilirim yardım eder misiniz? Hazır geldiği için kablolarda takılmayan olabilir fazla anlamıyorum.
4-pin-rgb-cogaltici-kablo.jpg
Bu kablo RGB kablosudur. Fanlarından çıkan bu kablo bağlı değildir büyük ihtimalle. Anakartındaki RGB header portuna bağlamalısın.
asus-rog-aura-sync-light-rgb-header-led-strip-4-pin-extension-cable-doinfinity-1808-04-doinfin...jpg
Büyük ihtimalle anakartında bir tane vardır o yüzden bu tarz bir çoklayıcı öneririm.

Eki Görüntüle 441516
Bu kablo RGB kablosudur. Fanlarından çıkan bu kablo bağlı değildir büyük ihtimalle. Anakartındaki RGB header portuna bağlamalısın.
Eki Görüntüle 441517
Büyük ihtimalle anakartında bir tane vardır o yüzden bu tarz bir çoklayıcı öneririm.
Teşekkürler fakat detaylı bakıyorum öyle bir kablo göremedim acaba farklı veya takılır olabilir mi? Resim atabilirim 2 3 tane.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün kurulum yaptım ben de. Kasanın içinde RGB kontrolcüsü var. 2-3 santimlik bantla sağlamlaştırılmış bir şey. Ona bağlıyorsunuz normalde RGB çoklayıcıdan çıkan kabloyu. Molex girişine benzeyen ama çok daha küçük bir kablo. Anakartta da altta işaretlediğim sarı yere bağlıyorsunuz kabloyu. Dikkat edin biraz meşakkatli giriyor.
Ekran Alıntısı.PNG

1a4a2804-78bf-46fa-bfaa-fe48b15a6035.jpg

Bu kontrolcüye bağlıyorsunuz o kabloyu. Bağlı olarak gelmiştir muhtemelen. Onu çıkarıp anakarta takacaksınız.

Bende de aynı kasa var. Kurulumu yaptım. kontrolcüyü çıkarttım. Anakarta çoklayıcı ile bağladım. Msi MysticLight programı ile renk çeşitliliğini ve stilini kontrol ediyorum. Ancak Mavi renk bir türlü olmuyor. Programdan maviyi seçince yeşilimsi bir renk açılıyor. Diğer renklerde sorun yok. Yardımcı olur musunuz?

Dün kurulum yaptım ben de. Kasanın içinde RGB kontrolcüsü var. 2-3 santimlik bantla sağlamlaştırılmış bir şey. Ona bağlıyorsunuz normalde RGB çoklayıcıdan çıkan kabloyu. Molex girişine benzeyen ama çok daha küçük bir kablo. Anakartta da altta işaretlediğim sarı yere bağlıyorsunuz kabloyu. Dikkat edin biraz meşakkatli giriyor.Eki Görüntüle 441646
Eki Görüntüle 441647

Bu kontrolcüye bağlıyorsunuz o kabloyu. Bağlı olarak gelmiştir muhtemelen. Onu çıkarıp anakarta takacaksınız.
ya sabah kasanın yan tarafını bile açtım yok abi çıldırcam. sarı renktde gösterdiğiniz yeri gördüm evet boş orası şimdi sizden ricam o sarı ile gösterdiğiniz yere ne takacam nerede? resimdeki yerde kontrolcü bulamadım kasada Çok yardımcı oldunuz teşekkürler. sabah baya açtım kurcaladım

Dün kurulum yaptım ben de. Kasanın içinde RGB kontrolcüsü var. 2-3 santimlik bantla sağlamlaştırılmış bir şey. Ona bağlıyorsunuz normalde RGB çoklayıcıdan çıkan kabloyu. Molex girişine benzeyen ama çok daha küçük bir kablo. Anakartta da altta işaretlediğim sarı yere bağlıyorsunuz kabloyu. Dikkat edin biraz meşakkatli giriyor.Eki Görüntüle 441646
Eki Görüntüle 441647

ya kardeş lütfen yardım et nerede bu kontrolcü nerede bu dediğin kablolar bana anakarta bağladığın kablonun resmini atsan

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı