Corsair Spec Delta RGB kontrolü nasıl yapılır?

myhtai

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, geçtiğimiz günlerde bir hazır sistem aldım ve de hazır sistem Corsair Spec Delta kasasını da içeriyordu. Ancak kasanın önündeki 3 fanın RGB ayarlamasının nasıl yapılacağını bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Kasanın içinde küçük bir kontrolcü olması lazım.
Kasayı bayağı kurcaladım, her yerini açtım ancak maalesef kontrolcüyü bulamadım. Konuyu ondan dolayı açmıştım. Ancak hazır sistem olduğundan dolayı içinde olacağını düşünüyorum. Fakat dediğim gibi bulamadım.

Kasayı bayağı kurcaladım, her yerini açtım ancak maalesef kontrolcüyü bulamadım. Konuyu ondan dolayı açmıştım. Ancak hazır sistem olduğundan dolayı içinde olacağını düşünüyorum. Fakat dediğim gibi bulamadım.

Garip benim kasada aynısı içinde kontrolcüsü var küçük belki anakarta bağlamışlardır CPU LED portu dolumu anakart üzerinde?

Garip benim kasada aynısı içinde kontrolcüsü var küçük belki anakarta bağlamışlardır CPU LED portu dolumu anakart üzerinde?
Hocam maalesef anakart konusunda çok bilgili değilimdir. CPU LED'in kendi anakartımda nerede bulunduğunu bilmiyorum, internetten de baktım ancak ulaşamadım gerekli bilgiye. Intel Prime H510M-K anakart kullanıyorum eğer yararı olacaksa. RGB ile alakalı olaraktan bir tek RGB header kısmını gördüm, oranın da girişi doluydu. Çok bilgili değilim anakart konusunda, kusura bakmayın.
Hocam siz kendi kontrolcünüzü nereden çıkarmıştınız kasada? Görüntüsü falan var mıdır?

Hocam maalesef anakart konusunda çok bilgili değilimdir. CPU LED'in kendi anakartımda nerede bulunduğunu bilmiyorum, internetten de baktım ancak ulaşamadım gerekli bilgiye. Intel Prime H510M-K anakart kullanıyorum eğer yararı olacaksa. RGB ile alakalı olarakdan bir tek RGB header kısmını gördüm, oranın da girişi doluydu. Çok bilgili değilim anakart konusunda, kusura bakmayın.

Hocam siz kendi kontrolcünüzü nereden çıkarmıştınız kasada? Görüntüsü falan var mıdır?

Ya şöyle özetliyim kasayı aldığım zaman İtopya'dan direk cam paneli açınca fanların hemen yanında duruyordu küçük kontrolcü kasa içinden kontrol ediyorum ama ön ışıkları yanıyorsa kasanın yapılmış olması lazım gerekli bağlantıların.

Şu anda kasanın içi bu şekilde hocam, var mı herhangi bir fikriniz nerede olabileceğine dair?
f17ffebf-d928-4b32-840e-84a31f02ee95.jpg

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    779,6 KB · Görüntüleme: 67

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı