Corsair Spec Delta RGB'si kapatılabiliyor mu?

Yanlış anlamayın ama kasanın hava akışının kötü olduğuna ve parasını hak etmediğine nereden vardınız?
14 aylık kullanımım ile vardım. Bu süre içerisinde, normalde kasa ile gelmeyen sonradan tepeye konumlandırılmış fanların dışarıya ciddi miktarda sıcak hava attığını ve ön kapağın sökülmesiyle ölçülen sıcaklığın daha da düştüğünü gözlemledim. Tepeye fan atmak maliyeti artırsa da diğer kasalarda da gerekebilir. Hadi bunu geçtik. Peki ufacık ızgara konulmuş ön kapağı ne yapacağız? İnsanlar bunda 3 fan var diye iyi serinleteceği düşüncesine kapılıyor. Halbuki saçma sapan ön kapak tasarımı fanların etkisini kısıyor. Elimle de kontrol ettim ki kapağı çıkarınca içerideki esinti artıyor. Bundan kötü kasalar var olduğunu kabul ediyorum. O sebeple bu modele en kötüsü diyemem ama o paraya da daha iyi modeller var yani.

Hatta ilaveten bir model daha. Ancak vatandaş küçük kasa istediği için ilk başta bunu yazmadım. Derinliği biraz daha fazla sanırım.

14 aylık kullanımım ile vardım. Bu süre içerisinde, normalde kasa ile gelmeyen sonradan tepeye konumlandırılmış fanların dışarıya ciddi miktarda sıcak hava attığını ve ön kapağın sökülmesiyle ölçülen sıcaklığın daha da düştüğünü gözlemledim. Tepeye fan atmak maliyeti artırsa da diğer kasalarda da gerekebilir. Hadi bunu geçtik. Peki ufacık ızgara konulmuş ön kapağı ne yapacağız? Elimle de kontrol ettim ki kapağı çıkarınca içerideki esinti artıyor. Bundan kötü kasalar var olduğunu kabul ediyorum. O sebeple bu modele en kötüsü diyemem ama o paraya da daha iyi modeller var yani.

Hatta ilaveten bir model daha. Ancak vatandaş küçük kasa istediği için ilk başta bunu yazmadım. Derinliği biraz daha fazla sanırım.
Yani ön kapağı çıkarırsak rahatlıyor mu kasa yanlış anlamadım demi?

Bu süre içerisinde, normalde kasa ile gelmeyen sonradan tepeye konumlandırılmış fanların dışarıya ciddi miktarda sıcak hava attığını ve ön kapağın sökülmesiyle ölçülen sıcaklığın daha da düştüğünü gözlemledim.
Ön panelde bulunan özellikle de ortadaki fan bir işe yaramıyor. Toz bile tutmuyor hatta. Ben o fanı alıp üst tarafa egzoz fan olarak taktım. Sıcaklığa 1-2 derece etkisi oldu.

Bunun dışında ön paneli sökmem sıcaklığa 1 derece bile etki etmedi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı