Çok kötü oldu benim için o zaman ya. Fena görüntü kirliliği yapıyor. Kasa arkasını bile kaplıyor.Zannetmiyorum ayrılabileceğini.
Çok kötü oldu benim için o zaman ya. Fena görüntü kirliliği yapıyor. Kasa arkasını bile kaplıyor.Zannetmiyorum ayrılabileceğini.
Çok ağır fazladan 1 usb kablo açıkta bir yere bağlı olmadan duruyor işte. Şimdi fotoğraf çekmeye üşendim.Fotoğraf atabilir misin nasıl duruyor ona göre çözüm önerelim.
Ürün gelince mesajımı alıntılar mısın birkaç soru sormak istiyorum. Aynen çok gözüme çarparsa arkada herhangi bir girişe takıcam artık. Şu an boşta duruyor.Hocam kasanızın arkasında da USB girişi olmalı. Oraya takarsanız hem öndeki USB girişlerini harcamamış olursunuz hem de takmadığınız kablo arkaya geleceğinden görüntü kirliliği yapmayacaktır.
Aynı zamanda ben de yeni sipariş verdim, hepimize hayırlı olsun.
Ürün gelince mesajımı alıntılar mısın birkaç soru sormak istiyorum. Aynen çok gözüme çarparsa arkada herhangi bir girişe takacağım artık. Şu an boşta duruyor.
Kralsın. Teşekkür ederim. Ben de LoL için diğer tuş takımlarını taşıyorum şu an.Dün sipariş verdim aynı gün kargoya verildi, umarım yarın gelir. Geldiği gibi size yazarım.
Kralsın. Teşekkür ederim. Ben de LoL için diğer tuş takımlarını taşıyorum şu an.
İnternetten araştırıp öğrendim kral ya çok sağ ol. Nasıl memnun kaldın mı? Tek aklıma takılan Fps ve Moba için farklı tuş takımları yolluyolar ya. Mesela 2 tane W var, 2 tane D var ama 2 tane A,E,S yok. Sende de böyle mi? Bir de klavyenin bir yazılımı varmış birkaç ayar yapmak için. Onu indirdin mi sen?Ürün geldi hocam, sorularınızı alabilirim.
Mesela 2 tane W var, 2 tane D var ama 2 tane A, E, S yok. Sende de böyle mi?
Bir de klavyenin bir yazılımı varmış birkaç ayar yapmak için. Onu indirdin mi sen?
Başta biraz alışmakta zorlandım hala da tam olarak alışamadım ama hızlı alıştığımı düşünüyorum. Gayet memnunum klavyeden.Nasıl memnun kaldın mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.