berkayytmz
Kilopat
Arkadaşlar bu klavye nasıldır? Deneyimleyen oldu mu aranızda? Yenilenmiş sanırım bu klavye, Technopat'ın incelediği klavye ile şu an piyasadakiler farklı.
O butceye bulunabilecek en iyi klavyeler arasinda. Buyuk ihtimalle burada kullanan yoktur.
Sesi az olan bir klavye ariyorsaniz bunu almalisiniz zira yurtdisindan farkli klavye modelleri gelmedigi icin Turkiye'de sadece Silent Red switch bu klavye var.750TL'ye buldum, bütçem de maksimum 900TL alınır mı sence. Aradığım özellikler var içinde, RGB, sesi az, ve sağlam bir klavye.
Anladım teşekkür ediyorum yorumların içinSesi az olan bir klavye ariyorsaniz bunu almalisiniz zira yurtdisindan farkli klavye modelleri gelmedigi icin Turkiye'de sadece Silent Red switch bu klavye var.
Aldınız mı hocam? Bende sipariş ettim deAnladım teşekkür ediyorum yorumların için.
Aldım dostum. Çok güzel bir klavye. Sessiz klavyelerden hoşlanıyorsan tavsiye ederim.Aldınız mı hocam? Bende sipariş ettim de
Anladım hocam, N11 üzerinden mi aldınız? Ben oradan aldım ürün İstanbul-Adana yolunda gözüküyor ama kargo takipte, Aras Kargo’yu aradığımda bugün teslimatta olduğunu ve bugün teslim edileceği söylendi, yoksa klavye içime sindiAldım dostum. Çok güzel bir klavye. Sessiz klavyelerden hoşlanıyorsan tavsiye ederim.
Ben gameekstra.com'dan aldım. Kaç TL'ye aldın acaba ?Anladım hocam, N11 üzerinden mi aldınız? Ben oradan aldım ürün İstanbul-Adana yolunda gözüküyor ama kargo takipte, Aras Kargo’yu aradığımda bugün teslimatta olduğunu ve bugün teslim edileceği söylendi, yoksa klavye içime sindi![]()
755 TL’ye aldım hocam gameekstra satıcısı ama kendi sitelerinde 760 TL idiBen gameekstra.com'dan aldım. Kaç TL'ye aldın acaba ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.