Corsair strafe MK2 Silent Yazılım Profili Sorunu

somoncum

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
3 Gün önce Corsair strafe MK2 silent aldım, geldiği gün yazılımı incelerken onboard profilerini sildim. Ama geri reset atarsam düzelir gibi düşündüm, ama olmadı. İnternet'de de araştırdım bulamadım bende kendi profillerimi yaptım, idarelik eğer bu klavyeden kullanan varsa kayıtlı profillerini import edip rarlayıp gönderebilir misiniz?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    183,8 KB · Görüntüleme: 53
  • Adsız1.png
    Adsız1.png
    221,6 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleyen: Moderatör:
Yukarıdaki linkte klavyeyi ICUE'ya bağlamadan önceki profiller bulunuyor.
Siz klavyeyi ICUE'ya bağlamadan yani onboard kısmına profil yüklediğinizde çalışıyor mu? Ben çalıştıramadım.

Çalışıyorda senin bu attığın hazır profile değil bunu sen hazırlamışın galiba eskisinde Windows Key mavi yanıyordu sildiğime bin pişmanım.
Benim onboard profile ihtiyacım var profiller kısmında eğer SD kart gibi siyah şekilde gözüken varsa onu atar mısınız?

Son düzenleme:
Klavyeyi çıkarın ve ESC tuşuna basılı tutun. ESC'ye basılı tutarken klavyeyi PC'ye tekrar bağlayın. Yaklaşık 5 sn basılı tuttuktan sonra klavyeye reset atmış olacaksınız ve istediğiniz gibi yukarıdaki profil renkleri aldığınız zaman olduğu gibi olacak.
Aynı zamanda iCUE programındaki performance sekmesinden de klavyedeki profil tuşunun renk ayarını yapabiliyorsunuz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı