Merhaba herkese,
Kendime yeni klavye almayı düşünüyorum bu iki klavye arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Gönlüm Razer tercih et diyor ama yinede sormak istedim. Bunun dışında Corsair Strafe RGB MX Silent'ı satan herhangi bir Türk mağazası görmedim internet üzerinde, yurt dışından da getirtmek istemiyorum eğer tercihim Corsair olursa, bu yüzden alternatif olarak nerede bulabilirim? Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler..
Ben Corsair'in Razer'den daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. Strafe'i kullanma fırsatım olmuştu gerçekten güzel bir klavye aldığın anahtara göre değişir ancak biraz sesliydi kullanımı tabi bu benim hoşuma gidiyordu.
Dostum 2'si de güzel klavye hangisi cebine, kullanım rahatlığına ve göz zevkine uyuyorsa onu al. Yurt dışından mal temin etmekte bazen sıkıntı çıkabiliyor eften püften sebeplerle gümrük ev arası mekik dokutabiliyor.
Dostum 2'si de güzel klavye hangisi cebine, kullanım rahatlığına ve göz zevkine uyuyorsa onu al. Yurt dışından mal temin etmekte bazen sıkıntı çıkabiliyor eften püften sebeplerle gümrük ev arası mekik dokutabiliyor.
Aynen Corsair'i satan Türkiye tabanlı bir site görmedim yurtdışından getirtincede garantisi olucakmı, sağlam gelecek mi onlara güvenemiyorum. Sanırım Razer'dan yana kullanıcam tercihimi. Birde Razer Deathadder ve Kraken 7.1 USB sahibi olduğum için Blackwidow'u da alırsam set yapmış olucam
Blackwidow Chroma kullanıyorum şahsen klavyedeki RGB renkler çok canlı ve geceleri çok hoş oluyor. İkisi de çok kaliteli klavyeler hangisini alırsanız alın üzülmezsiniz ama tabi set olunca da ayrı bir güzel oluyor .
Blackwidow Chroma kullanıyorum şahsen klavyedeki RGB renkler çok canlı ve geceleri çok hoş oluyor. İkisi de çok kaliteli klavyeler hangisini alırsanız alın üzülmezsiniz ama tabi set olunca da ayrı bir güzel oluyor .
Ben uzun süredir kullanıyorum rahatsız etmedi hiç. Zaten mekanik klavye sesini seviyorsan hiç rahatsız olmazsın. Daktilo sesi gibi çok hoşuma gidiyor .