Corsair Strafe RGB MX Silent vs Razer Blackwidow Chroma

onurogrunc

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese,
Kendime yeni klavye almayı düşünüyorum bu iki klavye arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Gönlüm Razer tercih et diyor ama yinede sormak istedim. Bunun dışında Corsair Strafe RGB MX Silent'ı satan herhangi bir Türk mağazası görmedim internet üzerinde, yurt dışından da getirtmek istemiyorum eğer tercihim Corsair olursa, bu yüzden alternatif olarak nerede bulabilirim? Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler..

Dostum 2'si de güzel klavye hangisi cebine, kullanım rahatlığına ve göz zevkine uyuyorsa onu al. Yurt dışından mal temin etmekte bazen sıkıntı çıkabiliyor eften püften sebeplerle gümrük ev arası mekik dokutabiliyor.

Razer kullanıyorum ama alabilsem corsair alırdım.
Blackwidow chroma mı kullanıyosunuz? Alabilsem demişsiniz zaten fiyatları aşağı yukarı aynı birde beğenmeme sebebiniz nedir?

Dostum 2'si de güzel klavye hangisi cebine, kullanım rahatlığına ve göz zevkine uyuyorsa onu al. Yurt dışından mal temin etmekte bazen sıkıntı çıkabiliyor eften püften sebeplerle gümrük ev arası mekik dokutabiliyor.
Aynen Corsair'i satan Türkiye tabanlı bir site görmedim yurtdışından getirtincede garantisi olucakmı, sağlam gelecek mi onlara güvenemiyorum. Sanırım Razer'dan yana kullanıcam tercihimi. Birde Razer Deathadder ve Kraken 7.1 USB sahibi olduğum için Blackwidow'u da alırsam set yapmış olucam :)

Blackwidow Chroma kullanıyorum şahsen klavyedeki RGB renkler çok canlı ve geceleri çok hoş oluyor. İkisi de çok kaliteli klavyeler hangisini alırsanız alın üzülmezsiniz ama tabi set olunca da ayrı bir güzel oluyor :).

Blackwidow Chroma kullanıyorum şahsen klavyedeki RGB renkler çok canlı ve geceleri çok hoş oluyor. İkisi de çok kaliteli klavyeler hangisini alırsanız alın üzülmezsiniz ama tabi set olunca da ayrı bir güzel oluyor :).
Aynen öyle Razer alacağım gibi :) Peki sesi bir süre sonra rahatsız ediyor diyorlar doğru mudur?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı